seg dag

börjar kännas mer okej att gå tillbaka till vardagen, men jag vill ändå inte :(
.
sen jag skrev senast har det inte hänt alldeles för mycket..tog en timmes promenad med hunden, kom hem och då var jag helt slut. att vara sjuk tär på kroppen! åt middag, skulle vila en stund men då somnade jag och vaknade precis..typiskt! nu kommer jag inte kunna sova ikväll..
.
nu tänkte jag kolla lite på os och sen packa idrottskläder till imorgon. inte en chans att jag annars skulle orka det imorgon bitti!

åh nej

sista lovdagen idag :( jag känner mig inte riktigt pepp på att gå tillbaka till vardagen.. skulle egentligen jobbat idag, men fick ringa in och sjukanmäla mig. lite surt eftersom det rök så mkt pengar, men hälsan är väl viktigare antar jag..
.
dagen bjuder inte på så mycket händelser, tänke kolla igenom veckans prov och inlämningar. nu ska jag ta en dusch så att man blir människa igen, och sen ta ut vovven på promenad :)

ahh

är det något som jag hatar så är det att vara förkyld! min näsa rinner, mina ögon rinner och jag nyser i ett. känner mig sådär lagomt snygg med svullen näsa och svillna ögon -.-
.
dagen har gått åt att 1) äta fruktsallad 2) proppa i mig en massa "botemedel" (ipren, vitlök, nässpray, echinafors och aloe vera) 3) titta på film 4) mysa med vovve. intressant dag alltså. känns kul att jobba imorgon.. "får det vara en pommes toppad med rinnsnuva?"
.
nu ska jag bädda systers säng, klä på mig (har fortfarande bara morgonrock -.-), kurera mig ännu en gång och sen ta ut vovven på promenad, ikväll blir det hämtpizza och melodifestival innan jag slocknar. glamoröst liv, ja.

VART ÄR SAMHÄLLET PÅ VÄG?

ah, jag blir seriöst rädd. jag och anns sitter och slösurfar, och kommer in på öafolks bdbs. folk, som när vi gick i nian, var söta, töntiga, normala, tjocka, smala, smarta, dumma (ah ni get it) sjuor som inte gjorde så mycket väsen av sig. nu har dessa folk börjat åttan och vissa har sett det som sin uppgift att föra vidare fjortisstilen på örkelljungas gator (som om det ens är värt att kallas stil..)
.
förstår inte människorna hur pinsamma de är? håret dränkt i daxwax, tottar upp till låren (VAD ÄR DEALEN MED DET?) foundationlinjer och tunikor som visar halva röven. ÄR DET DESSA BILDER NI VILL ATT ERA BARNBARN SKA SE?
.
några tips till alla er småpojkar och flickor därute, 1) Tottar på jeansen är, var eller kommer aldrig (NÅGONSIN) vara snyggt. 2) foundation används till att jämna ut sin hudTON, otherwise, get a tan!! 3) håret dränkt i fett ser inte ens bra ut i "tinas cookalong".. ahhh, jag kan bara hoppas att människorna inser hur pinsamma de är, för just nu skäms jag mer än någonsin för deras skull..

pain is just weakness leaving the body

ihh :D idag är jag glad! gick till ek igår trots mitt dåliga humör. fast först träning, som var jobbig, ahh. haha. det är väl så det ska vara men det var en plåga! kom hem, mamma kokade makaroner och sen iväg till ek.
.
haha, intressant kväll. eller inte. vi hade nog ganska tråkigt eftersom åke kom till världen! (se bild nedan) haha, fy så barnsligt men man har inte roligare än vad man gör det? min kära stina satte klockan på 8 för att hon skulle åka halv elva?! tönt. jag åt frukost och somnade sedan i soffan, haha. sen gick jag hem :)) sen skulle jag plugga. men jag tog ut vills med mamma, hackade is, åt lunch och nu snackar annelie om påklistrade ostar på donken?! haha confused woman!!
.
ikväll händer väl inte alltför mycket, bara bra då jag börjar känna mig lite hängig. känns toppen att jobba en 8.30-17 på söndag om det fortfarande känns såhär..
.
och den utlovade bilden, jag, ek och kära åke :D

hmmm

seg dag. men det är bra ibland. såg ryssland-kanada igår, ställde klockan till sveriges match men orkade bara se en period, haha. vaknade igen vid elva av en koftsökande syster...
.
gick upp, åt en tallrik yoghurt, sen kom mamma hem och var sugen på donkenmat, haha. såå till donken då men köpte bara pommes och kaffe, vilket är det ända (+yoghurten då) som jag fått i mig idag..känns lite sådär med tanke på att jag har träning om 54 minuter -.- suck. mår dock inte riktigt bra och när jag blir lite hängig tappar jag oftast aptiten helt. måste ta det lugnt på träning ikväll, ah jag ogillar försäsongsträning!! dock får man ju lön för mödan när styrkan och konditionen sitter..men det är seeegt.
.
idaaag hyrde jag först "i taket lyser stjärnorna". fin film. jättefin film. så verklig, men ändå på avstånd. sen hittade jag en oläst solotidning :D jaa, inget pluggande idag alltså. imorgon. alltid imorgon. ikväll verkar det som om vi ska till ek. jag känner mig sådär peppad eftersom jag vet att jag kommer vara jättetrött efter träningen...men annars får jag inte träffa henne på typ tre veckor så jag antar att det är värt det :)) dessutom får dom alltid mig på bra humör när jag är lite low. nej, mat var det.

SNÖSTORM

haha, rubriken inspirerades av en rolig mamma på cupen idag. det hade precis börjat snöa (suck!) litegrann, och hon kommer inrusandes och nästan skriker "det är full snöstorm! helt kaos! åh nej, det är full storm ute" haha, välkommen till norrland lilla mamma säger jag :)) dock så var det lite läskigt att köra hem men då hade det börjat snöa och blåsa mycket mycket mer, men absolut ingen storm ändå haha. underliga människor.
.
cupen då, det gick faktiskt bra för de små (höhö), men tyvärr släppte de in otursmål.. var ju inga stora siffror de förlorade med. varför är jag uppe nu kan man ju fråga sig? det är hockey på tv :D tänkte precis ge upp men då började matchen bli alldeles för spännande, haha. kanada - ryssland 7-3 just nu :O planerar att ta en powernap efter, innan sveriges match klockan 6 imorgon bitti. haha, om tre timmar rättare sagt..känns som om jag får lägga pluggplanerna imorgon lite på is? (hahah, emma där fick jag till det? jag vet att du äääälskar min humor! ;))

men det var ju det jag sa

slappedag idag, iallafall hittills. har gått en långpromenad med emma, vills och annelie :)) trevligt värre! sen lunch hos emma och jag spelade wii för första gången i mitt liv :D haha, det var riktigt kul men man såg så otroligt ful ut.
.
nu gör jag inte så mycket, ska precis låta mitt ansikte möta lite smink för första gången på veckan, hehe. ska iväg och kolla fotbollscup :D iof hade ett osminkat ansikte skrämt iväg motståndarna, haha. (jag ska inte spela själv, då hade jag verkligen inte sminkat mig! dah) later!

.

stänga ner var det, höhö. en lista först!
.

10 frågor om dig själv

1. Namn - Lisa
2. När fyller du år? - 24 okt
3. Några utsmyckningar på din kropp? - örhängen
4. Vad har du på dig just nu? - jensentröjan, mjukis
5. Vilken årstid är bäst? - sommar
6. Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna sent, steka ägg&bacon och dricka apelsinjuice :D
7. Vad tycker du mest om hos dig själv? - egentligen väldigt mycket, men då alla kommer tycka att jag skryter så behåller jag det för mig själv :))
8. Vad är du bra på? - se ovan
9. Vem älskar du mest på denna jorden? - familj&vänner
10. Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - hmm, beror på

10 frågor om din familj

1. Vem står dig närmast? - alla lika nära. fast syster s är den jag kan prata med exakt allt om
2. Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja :D
3. Vem är farligast i din familj? - josif, haha
4. Vem ser roligast ut i din familj? - villiam!
5. Vem är coolast? - jag, dah?
6. Har ni några djur? - vovve och kaniner
7. Vem har du mest gemensamt med? - hmm, har något gemensamt med allihopa :)
8. Vem står för underhållningen? - pappa - tror han, haha
9. Vem sover du oftast med? - ville? haha
10. Roligaste kvällen med familjemedlem? - tp på julafton!

10 frågor om idag

1. Vad har du gjort? - se nedan :P
2. Har du varit glad idag? - ja :D
3. Har du varit ledsen idag? - varför ska man vara ledsen när man kan vara glad?
4. Har du gjort något bra idag? - färgat håret :)))
5. Har du slagit någon idag? - sånt är onödigt
6. Vad ska du göra nu? - sova
7. Har du gjort något dåligt idag? - nej, sånt är också onödigt!
8. Vad har du ätit idag? - nån senapsbiff, supergott!
9. Har du duschat idag? - japp, twice :S
10. Är du trött nu? - jaa


min vovvsi är sötast

haha, måste bara börja med att berätta en rolig sak om ville :P han ligger och sover i rummet brevid, så hör jag hur han börjar morra i sömnen, så sjukt sött när hundar drömmer! :)
.
idag har jag varit riktigt flitig, skottat, promenerat, pluggat, frisörat och slutligen tränat, puh! det var därför riktigt skönt att slänga sig i soffan med en beckfilm. dock blev jag besviken :( den kändes inte alls som en beck, gunvald hade skägg och oskar var jättevuxen :O hm, varför kunde det inte slutat när oberg dog? börjar gå lite överstyr här nu tycker jag..
.
äh, nu ska jag stänga ner och ta ut vovve och sen är det sooooova som gäller!

denna snö

vaknade av sms från emma. vattenläcka i taket, ohgosh. tre minuter senare ringde syster. hon är fast i nkpg för hennes tåg är inställt. fem minuter senare ser jag lappen som ber mig att skotta. DENNA SNÖ FÖRSTÖRDE MIN MORGON! jag hade alla planer klara, men nähä. nu blir det såhär ;
.
skotta effektivt, måste vara klar tolv. ta vovvsi till sin kompis, promenad också. plugga matte som besatt, hoppas på att jag förstår allt annars gråter jag, klippa mig (vet fortfarande inte hur :O den som lever får se) spurta hem och ta ut vovve, spurta iväg till träning, träna, spurta hem till vovve och sen äntligen, äntligen lite lugn och ro! eller ja, beror ju på vad tjejerna har för planer ikväll... nej, skotta var det!!

jag har byggt broar, men bränt dem

höhö, slapp_lisa här! kollade jusy grey's, låg under täcket och mumsade på choklad, det kallar jag sportlov! :D skrev ju innan att jag skulle till lemmeshult, men nääääeee, det blir party@ek istället. minus party. för det blir os-kväll! lisa gillar :D nuuu ska jag klä på mig (fast det vore lite kul att gå dit i underkläder, haha) och sen ska jag möta upp emi :)
.
bjuder på en riktig vinterbild också :D (vet inte varför den blir på fel håll här :O

jag ångrar ingenting

hmm, trevlig kväll igår! tur att jag har mina ffs :)
.
hem till ek, sömn och sen vakna och frukost. gick 5km med emi och nu har jag fastnat här. verkar som om det blir lemmeshult ikväll :D
.
slänger in en dagens
.
Dagens låt: allt med regina spektor
Dagens mat: köttbullemacks, snart oak special :D
Dagens kläder: mjukis, linne, kofta (sofistikerat!!) 
Dagens frisyr: självtorkat, fult, utsläppt
Dagens händelse: hmmm, inget än så länge, men natten är lång!
Dagens planer: vi hade planer men nu BAMBOMKAPUTCH så ek planerar för fullt
Dagens vill ha: sommarnätter
Dagens saknad: syster
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: villsi <3
Dagens måste: iiiiinga alls
Dagens dricka: oboy
Dagens köp: inget alls
Dagens kärlek: mina älskade vänner!
Dagens mående: less, glad, less
Dagens bästa: promenadis :D
Dagens sämsta: humörsvängningar

vinterland

kul kväll som vanligt med bästa igår :) jag hann göra allt jag skulle förutom att duscha, haha. tur att dom har sett mig i alla möjliga situationer, såå det gjorde absolut ingenting.
.
melodifestival, sen film. sen började vi diskutera och diskutera och diskutera ännu mer! halv fyra somnade vi nog och då ska tilläggas att vi gick och la oss vid tolv, haha. menmen, det var intressant även fast vi inte alls var överens :P
.
vaknade imorse med en bula på ögonbrynet (tack emi!) av att stina sa "ska vi hoppa på skog?", haha, så typiskt henne så det är inte sant! vi drog oss länge, frukost, drog oss ännu mer innan jag äntligen fick på dom kläder så vi kunde gå ut på promenad :)
.
efter promenad blev det middag och sen åkte jag och mamma längd med anns. andra gången hon stod på längdskidor i sitt liv! jag blev imponerad :D nu ska jag ta på mig något annat än pyamas för nu blir det bastukväll hos anns :)

bloggberoende

Tänker du på att:

Allt löser sig med tiden? allt löser sig till slut och har det inte löst sig är det inte slut än!
På någon speciell just nu? ja
Isåfall , vem? hehe
Ett liv efter döden?: nja
Tiden läker alla sår? NEJ tiden lindrar kanske men ärren finns alltid kvar.
Pengar är lycka? nej, eller jo fast nej
Utseendet är allt? utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan glans!


Vad:

Är din favoritsport?: fotboll
Är din favoritmat?: sushi
Har du för jeansstorlek?: 29
Har du för tröjstorlek?: S-M
Har du för skostorlek? 39
Är ditt livsmotto? life goes on
Har du för betyg?: höhö, bra :D
Gör du just nu?: denna listan
Gjorde du igår?: biiiio, middag, mys
Har du för underkläder på dig? bh och trosor?
Ligger till vänster om dig? mobilen <3


Senaste:
Personen du kysste?:
eftersom mamma läser tänker jag inte svara, hahah
Personen du kramade?: emi
Personen du tänkte på?: emi
Personen som sov i din säng?: emi (mycket emi
Personen du skrev med på msn?: berry :D
Personen du var med?: emi
Djuret du köpte?: goliat!
Maten du åt?: makaronipudding


Har:
Du suttit i fängelse?: nej
Du åkt ambulans?: ja
Du svimmat?: Ja
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: japp
Delat säng med någon av samma kön?: senast igår :P
Fått IG i betyg?: nej
Fått MVG i betyg?: alltid! haha ;)
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: nej
Blivit polisanmäld?: nej?
Nakenbilder på dig själv på datorn? NEJ
Du sjungt i duschen?: alltid
Stått på en scen och uppträtt?: yes

städning

puh! nu har jag äntligen städat klart :D i vanliga fall brukar det gå fort och effektivt men nu var jag allmänt trött och gjorde avbrott lite titt som tätt, haha. dessutom har jag ont i baksidan :( känns som typ en bristning? nej inte riktigt men typ inte träningsvärk, men inte bristning heller, nåt där emellan. (det där lät bara mobbat men det gör ont iaf)
.
nuuu ska jag bära ut saker i garaget, ta ut kaniner, bära in pellets, städa ännu lite mer och sen äntligen en lååång dusch (eller ja, beroende på när folket behagar att dyka upp) och sen slapp hela kvällen :D
.
min 'garderob' efter städning, det syns ganska tydligt att jag mest använder blått och svart xD

just get up when it knocks you down

snö, snö, snö i mängder :D börjar bli lite tröttsamt, men det är ändå mysigt :)
.
sov riktigt gott inatt, sen frukost och sen långpromenad med mami och vills :) nu hade jag tänkt städa rummet och göra en ordentlig garderobsrensning och sen kanske plugga lite matte.. (det är faktiskt inte lov förrens måndag!!) ikväll kommer tjejerna hit :D och nu tänkte jag bjuda på en bildbomb eftersom det har varit väldigt tomt.. here we go!
.
älsklingar igår på mezo
.
anns i sina 3Dglasögon, haha.
.
jag i mina (eller ja, egentligen amandas)
.
okänd framför kissies blogg -.-
.
avslutar med ville på vinterpromenad :D

alltså, ja..

onsdagen blev inte riktigt som planerat, visst jag skrev klart arbete men det blev ingen simning :( dock en 5 kilometers promenad med e och k! toppen :))
.
torsdag, snöoväder, fotbollsträning, hehehe. blev väääldigt trött i vaderna efter att ha sprungit runt i snön, men det var sjukt skön träningsvärk idag, dagen efter :D träningsvärk är den bästa belöningen!
.
igår sov även bästa emi här! vi lagade sen middag och sen os för hela slanten, GO ANJA! helt sjukt att hon lyckades ta brons..det kallar jag tävlingsmänniska!
.
skola imorse, kände mig lagom avundsjuk på emi som var ledig och bara behövde hoppa i mjukisdress medans jag letade efter kläder och försökte få ordning på mitt hår -.- aja, karma? haha.
.
seeg skola, eller nej, men ah haha. sen äntligen kväll och dags för bio! Vi såg avatar i 3D, OJOJOJ vilken bra film!! helt fantastisk! gud, jag blev kär och jag vill vara en na'vi!! haha. sen ännu en sen middag, men nu behövde jag inte laga utan nu åt vi på mezo :)) supergott! buss hem vid tio, haha, lite lagom övertrötta. nu här fast nu ska jag sova. SPORTLOV FTW!!!!

heheh

bloggtorka? nja. ont om tid? ja. donkendagen blev inte alls hemsk! men mycket folk, fy vad romantiskt med alla <3 dag middag på donken -.-
.
måndags, typ kärleksdag i skolan -.- heeelt onödigt, fick inte reda på något som jag inte redan visste..tisdag, ångest på matten. hatade mig själv för en stund. och idag, braaa dag! sitter just nu i min nya mjukisdress från skolan och ska skriva två arbeten -.- kuuul! fast sen ska jag simma med fis :D
.
idag när jag satt på bussen så kom jag på en massa saker jag saknade (mest från sommaren), sååå här kommer en liten lista. emmas gula kjol som fladdrar i sommarvärmen, en glad fis på cykel, vår bänk på kungs, sorghögar, mys i eks säng i växjö, mammasvikmys, sena moppefärder, sena sommarnätter, ligga en hel dag på annelies strand, liggapåbryggaochtittapåstjärnormittinatten-natten, gå på grusvägar, nattpromenader, donkendagar, lärarmiddagen, sista veckan, båtturer i kattvik, skälderviken, tivoli i köpenhamn, glass i norra hamnen och säkert en massa massa mer. ge mig sommar?

donken for life

fick just ett sms av A, som redan jobbar, "Ta med dig concealer!!!" och inser redan nu att mina tre jobbtimmar kommer bli lååånga. söndag + mycket folk + en grinig A = kaos! men jag tar det med ett leende och kan bara hoppas på att folk väljer något mer romantiskt än donken på alla <3 dag.

har du någon gång vänt på problemet?

aaaah. fredag :D igår var jag hos fis i lemmeshult och tittade på tecknad film (eller ja, animerad höhö) och den var faktiskt bra, hahaha. sånt behövs också ibland!
.
idag har jag promenerat, käkat pannkakor stekta av ekisteki herself, promenerat, ätit ännu mer, kollat tv och nu här, sååå inte så jätteaktiv dag, men skönt!
.
det råder lite spridda planer om vad vi ska göra ikväll, men jag röstar på melodifestivalen! en trogen tradition, höhö :D ska iallafall bära in pellets nu så jag är redo att ge mig av när någon smsar/ringer/kommer hit :))

freitag

tränade igår, var kul men jobbigt! Men det är så det ska va :D
.
lite sovmorgon idag riktigt skönt. slapp franskalektion och sen samhälle. tittade klart på lilja 4-ever, USCH OCH FY! så hemskt. seen slutade vi tidigare, jag hann köpa frapino + ta den tidigare bussen, inte illa.
.
har kommit hem, ätit och nu ska jag tvätta av mig smink och byta till normala kläder (den absolut bästa stunden på hela dan!!) ta ut vovvsi och sen busa i lemmeshult. puss!

värdelös rubrikfantasi

svenskaprovet gick nog bra, trots att jag bara pluggade typ en halvtimme kvällen innan, haha. efter svenskan så lunchade jag med annelie och lisa :D toppenbra. blir ju inte så ofta vi hinner träffas..
.
franska sen, gick fort, sen mötte jag upp emma. träffade alla ffs på en dag! (nästan, inte ek men det är tekniskt omöjligt) vi åkte buss hem (vad annars?) och sen så tog jag och ville en lång promenad :)) hem, skulle skriva svenskaarbete men det orkade jag inte. gick på middag hos l&s istället, loooovley!
.
helt underbart gott, mumma! hem, kom på att deadlinen på svenskaarbetet låg igårkväll, men jag hann skriva klart! Kanske inte det bästa jag har skrivit men bättre att få det inlämnat iaf än få ett ig för att det inte ens är inne..
.
nu har jag precis vaknat, ska ta bussen klockan 12 så har lååång tid på mig att fixa och greja :D skönt. taggar träning ikväll!

emi tvingar mig

lördag, jobbade. stog i driven hela tiden förutom typ en kvart, hade skitkul :) jobbade med kul människor och hade kul kunder, haha. donken ftw! melodifestival på kvällen, ett stort skämt.
.
söndag dååårå, vad gjorde jag då? juste, skulle plugga men sov lite för länge och sen skulle vi till hbg. kom hem, mådde minst sagt dåligt men efter spikmatta, orudis och en gjutjärnsgryta var allt okej :)) johan falk bidrog också, haha.
.
skola måndag, mådde fortfarande dåligt så ingen idrott. slutade 1,5 timme tidigare, inte illa! tårta hos anns med henne och emma, a.k.a diabetic girl, HAHA. sen hem, skulle plugga, men det orkade jag inte.
.
buss halv sju imorse, skulle plugga, men gissa vad? det orkade jag inte. roliga lektioner fast matten var lite kämpig..fick provet framflyttat iaf så nu känner jag mig lugn :D
.
tåg till mormor och morfar, skulle plugga, ja ni vet ju svaret vid det här laget. goood middag och gooood efterrätt. lite allmänt prat och sen buss hem, tänkte att nu, nu ska jag äntligen läsa om direktobjekt och preteritum meeen det ändrades så fort J satt sig brevid mig på bussen, haha. dock mycket trevligare än att plugga!
.
jahapp, så nu sitter jag här, har svenskaprov imorgon och har inte pluggat ett dugg. meeen, det löser sig. kom precis på att jag har en bokrecension som ska in imorgon och att jag har franskaglosor tills imorgon, lovely. he he, måste ta ut villsi med och städa rummet, min kväll blir kul märker jag. äsch, bara att sätta igång!

öh

torsdag, träning. riktigt kul :) längtar tills säsongen börjar!!
.
fredag, seeeg dag. redovisade på samhällskunskapen, kändes jättebra! det var riktigt skönt eftersom jag egentligen hatar att redovisa muntligt..
.
sen, skulle jag träffat emma och lisa men nähä. så jag hade världens tråkigaste fredagskväll. jag tänker inte ens berätta vad jag gjorde för det är så sorgligt, haha. la mig ganska tidigt, vilket betyder att jag är uppe redan nu, men det är ju ganska bra :D nu ska jag städa åt kaniner, sen en promenad med vills och sen står ett jobpass 16-19 på schemat. zoolong!

ge mig choklad

simning igår gick toppen, men chokladsuget är fortfarande kvar -.-
.
slapp dag i skolan, stannade kvar och pluggade också (y) kom knappt hem för all snö :O skulle simmat med lisa men det hann jag inte :(
.
har läst svenskabok, dränkt mig och hunden i snö och nu borde jag äta middag? och sen vill jag köpa en fet chokladkaka men nej!

million miles away

måndagen var ett maraton i trötthet utan dess like :O sov typ fem timmar, och lägg till en skoldag från 8 till 16.30, så förstår ni nog..var riktigt, riktigt skönt att få lägga sig igår! och dessutom kände jag mig otroligt duktig då jag både hade kört bodypump och simmat x antal meter :D :D
.
idag var det inte så jobbigt att gå upp, och dagen fortsatte positivt. till mattelektionen..GAH jag blir bara så frustrerad. fick sluta 40 minuter tidigare, hann med tidigare buss :D
.
lunch i form av broccolisallad (låter helmysko men var jättejättegott!!) och nu sitter jag fast med plugg :( har skrivit klart bokrecension så nu är det bara franska kvar..suck. tänkte iaf promenera med vovvsi och sen ska jag möta upp lisa på simhallen. glosorna hinner jag med ikväll :)
.
ps. mitt nyttiga liv går (y) och sockersuget är så gott som borta, men nu är jag sugen på en STOR marabouchokladkaka och jag skämtar inte, det verkligen bara suger i mig!! har precis ätit några nötter, men det lindrar inte alls -.-
.
och sen en klassiker, dagens bild! simning och plugg, dagen i bild helt enkelt :D

RSS 2.0