began to breathe

intensiv dag. projektrapport grejs på svenskan. insåg att det kommer bli jobbigt. usch, jag orkar inte med nåt sånt nu. sen franska, haha, ett skämt. skulle bara svara på lite frågor om en film, tog inte alls mycket energi. juste! lunch med anns där emellan :)) mys!
.
på eftermiddagen idrott. hade ju kunnat sluta bättre, menmen, hann med en tidig buss iallafall.. hem, lagade mat och sen övningskörde! jag har väjt för mitt första rådjur :D :D haha. hem, tv, dusch och hundpromenad. sen på kvällen var jag och pappa goda medborgare för det var en liten kille som försvann här hemma i byn :O lyckligtvis fick vi besked av polis på plats att han hade blivit hittad. riktigt skönt.
.
nu ligger jag här och vill inte sova. antar att jag ska göra det ändå. men först, inspirerad av fis ska jag bjuda på ett par minnesvärda bilder :D
.
.
.
.
.jag saknar luggen :(
.
. nighty!

doesn't look like jesus

okej, måndag, seg dag. kom hem, gick och la mig direkt typ. idag, bra dag :D kom hem en timme tidigare, promenerade långt med emma och sen jobb. bra ett tag, men sen blev det kaos..ah! jag gjorde iallafall mina första hamburgare :D haha. nu är jag trött och ska sova. lång dag i skolan imorgon, meeen lunch med anns :))

'till the bitter end

hemma från växjö. har haft en mycket bra helg! gårdagen blev superlyckad, idag degade vi framför grey's, åt ballerina och drack mjölk. helt i min smak. somnade på tåget hem, är fortfarande jättetrött så ska gå och ta ut älskade vovvi och sen sova. puss

pardeey

på plats i växjö sen igår. igår övergav ek oss för klassfest men vi hade kul (ehhh) ändå! idag har vi gjort stan, och självklart är det alltid så att när man behöver nåt och har pengar hittar man det aldrig..ek som inte skulle shoppa någonting alls kom hem med mest, typiskt?
.
sen tröståt vi glass vid växjösjön (hade varit mer logiskt om den hette växjön? höhö), handlade och gick hemåt. nu har vi bakat potatis och fixat oss för fest. någon figgare fyller tydligen år och we'll be there!
.

bara för att ek är en tjatmoster.

back in blogging. fick hjärnskakning på seriepremiären i söndags, thats why bloggen har varit lite sisådär uppdaterad. trots min huvudskada vann vi :D sjukt gött!
.
måndag, massa huvudvärk så jag stannade hemma, samesame tisdag. Men idag var jag fit for fight :D tal på svenskan, men det gick faktiskt jättebra :)) sen dejtade jag emma och hennes vackra kök, for en runda på byn med mamma, fixade tidbyte på donken och övningskörde :) nu överväger jag att hämta glass, haha. tänkte ju börja vara lite nyttigare, meeen, när jag åt kyckling och pommes till lunch känns det som om dagen är lite körd?

womanizer

slutet på veckan var riktigtriktigt segt, och helgen är typ över :(
.
torsdags, lång mattelektion som slutade i en promenad till espressohouse :D sen buss hem, träning. fredag, segt segt segt! först franska (-.-) och sen samhällsdebatt. trots att jag var socialdemokrat lyckades jag övertyga folk om att  vi hade rätt, haha.
.
sen hem, emma hämtade mig i världens ände, ljungaskog, och vi for på match. på kvällen var vi döda..veckorna fullständigt tröttar ut en! på lördagen stod vi som de trogna arbetarna vi är, på donken, hela dan. sen hem, dusch och sånt och fira annelie lite som fyllde år igår :) sen fixade vi tacos och gjorde lite allt möjligt.
.
imorse började dagen med en promenad till condis för att köpa frallor :D mycket gott. nu har vi diskat och lite sånt och ska nu börja städa och bädda om, sånt drygt. ikväll seriepremiär :D

drops of jupiter

har ingen inspiration. lyssnar på drops of jupiter, och minns sommaren. mina vänner är fina <3

phu

jobbig dag. debatt, totalt omöjligt. svenska, skriva tal. hade noll inspiration och måste typ vara klar på onsdag. usch. kom hem, krängde massa kastanjer med mamma. sen matte. och promenad. läste klart en bok. nu är jag helt slut, och tänker sova. ibland måste man få krascha.

helg

fiiin helg :D började med fotbollsmatch, vinst med 6-3 :D till och med mot ett lag som spelar en division högre och tydligen var ett topplag, haha. riktigt gött! sen övningsköra, HAHA, råkade misslyckas lite men det ordnade upp sig och jag körde motorväg :D :D :D superkul! gjorde till och med en omkörning :D :D
.
sen hem, snabbt lite mat och sånt sen kom linn och hämtade mig och så åkte vi + sanna på a-lagsmatch :) 2-2 blev det där, starkt jobbat med bara 10 man.. :) hem, och vad gjorde jag då? jo, lång prommis med vovven. sen film på kvällen.
.
idag har jag inte gjort något alls. men det har varit skönt det med. på kvällen blev det iaf en sväng till emma för att fira hennes födelsedag :D nu hade jag tänkt ta ut vovven och sen sova.

life is what happens to you while you're busy making other plans

JAAA matteprovet är över. jag hade oroat mig alldeles för mycket i onödan. det var jättelätt. (och nu kommer det säkert ha gått dåligt för att jag sa så) bara sista mvg-uppgiften som gick lite crap men det får man leva med :))
.
efter provet, snabbt hem och till träning. tack och lov var det nog bara nåt tillfälligt i hälsenan för nu har jag inte ont och den är inte svullen. ska dock fortsätta med vadhävningar lite till, för säkerhetsskull.. middag typ nio, torsdagar suger! sen i säng.
.
upp tidigt fredag, började elva, va i skolan nio. kom på att jag hade gjort allt som behövde göras till den uppgiften jag skulle göra. SUPER! åh, riktigt irriterande. hann dock rädda dagen med att springa (bokstavligt) på stan för att fixa present till älskade emi :D
.
på kvällen igår hände inte allt för mycket, jag och emi promenerade, sen parkerade vi oss i hennes soffa. nu ska jag äta frukost, sen till la fotbollsplan. sista träningsmatchen idag, nästa vecka drar serien igång!

depp out pepp in

efter inlägget gav jag mig ut på promenad. 40 minuter senare slog jag upp matteböckerna. var klar runt åtta, tre komma fem timmar senare. eller klar, det är jag inte förrens jag skrivit provet imorgon.. åhh sabla matte b! tog en liten promenad med hund och syster nyss, nu ska jag duscha innan greys. imorgon börjar jag halv två, men tar bussen in nio för att, just det, plugga matte. sen får jag mitt liv tillbaka!

vår

det är supervarmt och skönt ute :) det gör mig lycklig! nåt som inte gör mig lycklig är matteprovet imorgon, gaaah. jag förstår ingenting och det kommer gå åt skogen. positiv inställning va?
.
nu ska jag ut med vovven, han piggar alltid upp. sen sätter jag mig vid böckerna..tänkte ta en löptur innan grey's ikväll men vi får se, benen känns fortfarande lite sega efter träningen igår, och dessutom har min hälsena svullnat upp av okänd anledning, but we'll see :)

me, myself and i

ibland är livet lite på sne. skrev en lång text om allt, men jag orkar inte dela med mig. prestationsprinsessa får räcka. ibland blir jag så trött på mig själv.
.
idaaag har jag i princip bara räknat matte. klar med kapitlet iaf, gött! prov på torsdag, lär bli intressant. sen hem, ut med vovve och övningskörde en sväng. gick toppenbra! fick ett litet deppmoment. åtgärd: sommartider hej hej med gyllene tider. snart, snart är vi där.

yeeey

övningskörde till klippan, gick bra förutom två motorstopp, haha. fick lite panik när jag skulle ut på de stora vägarna nämligen :O sen lunch som utlovat på kära donken örkis!
.
sen gick jag och ville ut med asta och lisa, myyys! lite mat och sen iväg på musikgrejs i kyrkan. nu ska jag bära in pellets, ta ut vovven och sen johan falk :D skola imorgon -.-
.
jag gick från det här..
.
.
till det här på 20 minuter, pretty amazing, huh?
.

just a smalltown girl, living in a lonley world

påskafton bjöd på traditionsenlig grill, dock inte på höga kusten-berget men en strand på råå (i råå?) fick duga :)) mycket mysig och mycket god korv. scoutbananer blev det också, mums. hem, tog fram matteboken. lyckades förstå litegrann iallafall och plöja igenom ett par sidor innan jag blev irriterad och kunde inte fortsätta.
.
hade planerat ännu mer matteplugg och jogging på söndagen eftersom jag la mig så tidigt på lördan, tji fick jag och vaknade klockan tolv. började jobba ett så det var bara att pallra iväg..extremt mycket folk på donken, nästan sommarrush! tack och lov fick jag vara allt i allo, så backade kassor och sprang och städade åt höger och vänster, riktigt skönt. hämtad av pappa, vidare till påskmiddag hos mormor och morfar. hem, iväg till ek fast hem tidigt, tittade i gamla fotoalbum med hela den hemmabodda familjen, mysigt! så mycket man minns :)
.
imorse gick jag och mamma en morgonpromenad på en timme, köpte med oss frallor från coop och nu har jag vilat en liten stund. ska ännu en gång ta fram matteboken och sen ska jag övningsköra en sväng. kanske en tur upp till donken för att glädja emi som jobbar heeeela dan -.-
cause you're all i need

GLAD PÅSK

blev ingen sovmorgon.. kära jobbet ringde halv nio och ville att jag skulle jobba..meeen, jag skulle ju spela match så det gick inte :)) matchen då, gick väl hyfsat bra. vi hade 1-0 i halvlek och senare 2-0, men sen "bjöd" vi på två farliga frisparkar så det stod 2-2..slutade 3-3 iallafall, får väl vara nöjd.
.
sen hem, dusch, hockey och fajitas med mormor och morfar. sen iväg till annelie för bastukväll, men det blev ingen bastu, haha. hem ganska tidigt och direkt i säng. nu ska jag leta påskägg och sen iväg till hbg :))

okej, uppdatering

det var ett tag sen, hehe. jaja, här kommer det som hänt den senaste veckan :D
.
precis efter blogginlägget stack vi till hbg, några färre än planerat men vi hade superskoj! först en awesome bio, remember me. SE DEN! sen började det roliga, haha. ballongsnatteri på donken, slagsmål (okej det var inte kul, fast jo för det blev ett roligt kaos på bussen) och allmänt roliga personer :)
.
söndagen spenderades på kära donken, minns inte vad jag gjorde på kvällen? måndagen, ff i helsingborg. ett under att vi hittade en dag alla kunde, haha. ska bara säga att det är inte lätt att shoppa med sina fyra bästa vänner, haha. speciellt inte när man vill ha smakråd av allihopa och vi fem har verkligen inte samma stil xD men vi hade inte slagit ihjäl varandra på vägen hem iaf :)) på kvällen blev den new moon hos fis, AHH edward. jacob kan dra nånstans (förutom hans mage!).
.
sen tisdag svarade jag i telefon i sömnen, donken. vaknade sedan och insåg att dom hade ringt på riktigt xD lite halvt vaken efter sex timmars sömn klädde jag troget på mig skjortan och jobbade 8.30-16, phu! hem snabbt som attan för att duscha och fixa inför personalfest, på plats på stationen kl 17 för personalmöte och senare då festen :D mycket god mat och mycket trevligt folk!
.
hem ganska tidigt, kom i säng vid tolv och upp vid sex för att ta tåg/buss till gbg vid sju -.- jag och syster hade en jättetrevlig dag :D var hemma runt nio, i säng för att idag gå upp strax innan åtta för ännu ett 8.30 pass -.- hem, mat, hund och nu ska jag spurta iväg till träning och längta till min sovmorgon utan alarm imorgon :D

RSS 2.0