den osminkade nyduschade sanningen!

Oj, inte varit alls aktiv här. men, here we go again!
.
Torsdag, mitt liv var nog inte så intressant. In till skolan nio, hemma halv sex -.- tränade iaf då :D riktigt skönt och behövligt. Kom på att luftslottet som sprängdes hade premiär dagen efter (fredag) så bokade biljetter åt mig och emma :D
.
Ja, bio då på fredan, men såklart skola först. Det var helt gudomligt fantastiskt osannolikt bra!!! Vi såg den såpass tidigt så när vi var hemma vid halv sju hade vi ändå hela fredagskvällen kvar. Meen, det blev en långpromenad och sen var vi båda döda efter skolveckan så stannade hemma.
.
Idag, oj vad jag fått saker gjort :)) Vaknade typ tio, halv elva hade jag duschat, ätit frukost och fixat mig och satt mig i ekströms bil som tog oss till väla! Fick gjort lite julklappsshopping, toppen! Sen hem, gick hjälmsjön runt med anns (1,1 mil!!!) och villsi. Hem, mamma kom äntligen hem från sydafrika :D:D:D Vi åt, sen till annelie där vi bastade och snackade skit hela kvällen lång. Nu ska jag sova och imorgon är det julskyltning! :)
.
hoho, som sagt, den osminkade, nyduschade sanningen ;)))

walking on sunshine

ihi, som om det inte var nog med nyårsdagen, ska jobba lillejulafton nu också. meeen, det var mitt eget val och jag kom fram till att det ändå var ganska smart 1. min familj gör aldrig nåt speciellt på lillejulafton (vi har inte julgran längre:O ) 2. OBTILLÄG!!! omg jag blir rik. 3. pappa made me 4. jag var snäll mot människan som inte ville jobba sin födelsedag. hoho, massa bra skäl. oooch, tiden var bara typ 3 timmar, så det är fina fisken. aja, nog tjatat om det.
.
Var hemma från skolan idag, missade tydligen inte nåt heller (y). Skulle plugga matte dagen lång, men nähä det gjorde jag inte. Fixade franskan iallafall och började plugga på idrottsteoriprovet. (därför får ni ingen ny bild idag, för hela min skärm är täckt med lappar med olika muskelnamn, webkameran sitter ju på skärmen, eller inte på, men AH ni fattar.) jag kom på den smarta idén, eftersom jag jämt sitter vid datorn, haha, så kommer jag se dem hela tiden och då kommer jag lära mig dem som ett rinnande vatten :)) toppen!
.
Promenerade med emi och villsi vid två, mysigt värre (eller nä, för det regnade). emma kom hit och vi slappade, sen inte så mycket vettigt. ätit middag och tänker nu gå ut med vovvsi, grey's ikväll! som jag sa, bilden är inte jag just nu men föreställer iallafall dagens humör :D

sa jag lycka?

Kollar in det det nya jobbschemat på McTime. Vad ser jag? Jag jobbar på nyårsdagen. NYÅRSDAGEN, 1 JANUARI?! Om det är någon som driver med mig, säg till nu tack?

lyckan kommer lyckan går

woho idag är en lycklig dag. Slutade tidigt, skrev klart uppsats på bussen, fixat moppeservice när jag kom hem, nu har jag bara slapp framför mig! (äh, ska städa rummet men det är inte lika jobbigt som en astronomisk uppsats eller ett franskt rörelseverbs olika böjningar..eller t-RNAs olika kodoner, höhö, ni fattar?)
.
Även om jag har fått en sak som jag funderar mig grå och blå över så är jag ändå lycklig. men livet är sånt, lyckan kommer och lyckan går, ibland är den här tillfälligt, ibland under längre perioder och ibland är man både olycklig och lycklig på samma gång. Men på det stora hela är jag en lycklig människa :))
.
Okej, hade biologigenomgång idag (därav t-RNA:et ovan..) och jag fattade precis allt. Gud så bra det kändes! Höhö, kul att det kan kännas så ibland också, så man inte behöver känna sig som en idiot jämt ;)
.
Sen lunch med bästa på vårt stamställe, Pesto Pasta :D Till bussen, och äntligen hemma. Tänkte ta en kortare prommis med vovven och sen städa. Får bli långprommis med emma senare ikväll!
.
dagens lycklighet syns va? :D

jag är tydligen rädd för att misslyckas..

..men det har jag nog vetat hela tiden. bara att jag fick det svart på vitt idag. "Släpp de skyhöga kraven du har på dig själv, det är okej att inte prestera på topp jämt" Men jag funkar inte så. Det går bara inte. Jag är bara sån som person, och det är ganska svårt att ändra på. är väl bara att acceptera att jag alltid pressar mig själv till det yttersta? eller? åh fy vad mycket jag fick att tänka på..
.
Jag skulle bara vilja skita i allt. På nått sätt avundas jag de människor som kan skolka en hel dag utan att känna någon som helst skuld för det. Fast ändå inte, för jag är ju sån, jag vill bli nåt en dag och då går det inte för sig att skita i allt. Ge mig bara någon vecka, jullov tillexempel. Det skulle passa bra just nu, lite vila från den pressade vardagen. Lite vila bara?
.
trots att jag känner mig negativ som jag vet inte vad, så får man väl sätta på ett leende och ta sig igenom dagen med en positiv utsida :)

livet skulle vara lite enklare utan matte

jag hatar matte just nu!! Jag hatar att jag måste plugga -.-
.
igår var trevligt, fast väldigt dött. i säng tidigt, tittade på orientering (va, varför?) med lisa och vills idag. sen dog jag lite till och nu sitter jag här framför böckerna. har gjort klart 1/3 av det skolarbete jag skulle göra idag och längre lär jag inte komma, för jag är inte, verkligen inte, på plugghumör.
.
sover tidigt ikväll, åker in till skolan tidigt imorgon, jobbar som en dåre på fördjupningen och skriver lite på min uppsats. egentligen är inte deadline förrens 17 på tisdag, men jag blir så stressad av det, och då har jag bara typ två timmar på mig, men det är absolut en plan b! Nu -> irjas för att köpa material för tröstätning.
.
dagens hatobjekt.

update hjälmsjövägen

fisen anklagar alla för att kolla på hennes mage och skogis skriker om att hon inte vill kolla på ullared

och jag är äckligt mätt /stinut

damn, girl

woho, party party igår! Haha, jag och mina ff:s är för roliga. Men skoj hade vi :)) Dock är man ganska död efter en skolvecka, höhö. Hem ganska tidigt, yoghurt hos fis och sen sovelisova.
.
Vaknade typ tio, upp, frukost, promenad med villsi och emma och nu massa massa fix. källaren är nr 1, pappas kommentar var "det ser ut som om ni hade kul igår" om den fina röran där nere. SUCK! det är det som är så jobbigt efter ffpimp -.- sen ska jag dammsuga hela huset (??), städa mitt rum, plugga matte och skriva ett naturkunskapsarbete. men jag älskar mitt liv ändå.
.
dagen-efterpigg!!

cause you're the storm in my life

ohmygosh! det blåser som bara den! i hbg regnade det inte, men här i öa, ojojoj! jag och paps hade en rolig konversation i bilen påväg hem från bussen; pappa "nu är det bara idioter och brandmän ute" "..och hundägare!" var jag tvungen att lägga till, haha. vi är ute i alla väder!! kanske skulle lagt till vi-som-cyklade-till-bussen-imorse också.. fick nämligen cykla från bussen..men i pappas regnjacka och sydväst på huvudet gick det kanoners!
.
när jag väl kom hem, så blev det slapp, sen hundpromenad och glosplugg. franska glosor är så trååååkigt! hade typ 40stycken men mer än hälften var sånt man kunde sen innan, tummen upp för det.
.
dagens bild föreställer den vackra sydvästen (som får representera dagens väder..) och min franskabok, enjoy!

depp in pepp out

okej, jag har världens bästa vänner. visst, motivationen är inte lika hög som mount everest, inte ens som kebnekaise, men den är bra mycket högre än tidigare idag.
.
Matte fick jag gjort, två timmar innan jag gav upp och ringde anns. hon fick påminna mig om varför jag går nv - därför att jag inte vill sluta som någon allmänt misslyckad människa (nämner inga namn, hehe).
.
Sen mat och vovvepromenad, sen samtal med ek där vi skrek på allmänt imbicilla människor. (det ordet är bra!!) desperate sen och sen fick jag min briljanta idé! För att denna blogg ska bli liiiite roligare, kommer varje inlägg avslutas med en bild på vad jag gör just nu, precis som igår :))
såå, här kommer en bild à la fixning inför sänggående, höhö, mitt snyggaste jag såklart!!

so what if this world just throws me out of the edge

är denna veckan någon bristpåmotivationsvecka?? tror banne mig det.
.
Jag har noll motivation på att sätta mig att räkna matte. men jag har LOVAT mig själv så jag är väl så illa tvungen.
.
Jag har noll motivation på att skriva ett arbete om sputnikprojektet. men min bi-lärare förväntar sig det så jag är väl så illa tvungen.
.
Jag har noll motivation på att gå i skolan över huvudtagent. men jag vill inte stanna på donken hela livet så jag är väl så illa tvungen.
.
TUR (!!) att jag har min vän i nöden (han kan tillochmed skriva meddelanden!! lille texas)

so what if it hurts me?

huhu, jobb hela helgen. NISE med pengar sen. (ja jag vet att det stavas nice..)
.
Gårdagskvällen var riiiiktigt seg. Kom hem typ fem, var jättetrött och mosad. Skulle behövt jobba matte imorse, meeen, tittade film igårkväll och tog sovmorgon imorse istället. sånt gillar vi. fast sånt gillar vi inte när vi får g i slutbetyg i matte a. DÖÖ! eller nej, nu ska jag tänka positivt, mvg here i come! (dream on °-°)
.
Slutade sent idag, nu hemma, ska sätta mig med några mattetal och sen vovvepromenad och sen sova och sen vovvepromenad vid fem imorgon bitti, älska mitt liv :D haha, jag älskar ironi, märker ni det?
.
Photo Booth på mac är skoj!!

time after time

iih. skogis är trött. Jobbat på donken mellan 10 och 16.30. Fick ju utbildning idag, först tittade jag lite men ganska snabbt så var jag självgående. Riktigt roligt :D Visst blev det en del felsägningar och virriga beställningar, men det löste sig alltid haha. Det värsta var när danskar kom in, jag + danska = dålig kombination.
.
Hämtades av papi, handlade på coop och nu ligger jag här. Ska ta ut hunden innan jag duschar, så nu stinker jag pommes. myyys på det! not, hah. Ikväll mys hos annelie! Sover där med, jobb imorgon också. pengaaaaar!!

some feelings never seem to let go

bloggtorka sen i tisdags, men inte dog väl ni för det? (haha, trots att det är typ max 5 pers som läser detta xD)
.
Mitt liv har inte varit så intressant sen dess, matteplugg, fotbollsträning och ännu mer matteplugg har fyllt mina dagar. Igår spenderade jag större delen av dagen med emi, och senare också ek :)) Somnade alldeles för sent, folk ringde och ville att vi skulle komma, men klockan var tolv och jag börjar jobba tio idag -.- Ska utbildas idag :D Har ju inte fått stått i kassan innan för jag är inte 16, men nu är jag det så nu ska jag köra så det ryker ;) Sen hem och ut med vovve och sen till anns förmodligen :D
.
(går)dagens konstaterande: tänk vad mycket några små ord kan betyda. igår sa jag "jag vill att du ska komma tillbaka" och hela personen bara sken upp och gav mig en hård kram. så, om någon mår dåligt hjälper det att bara säga nåt litet, ärligt ord.

och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

Imorgon har halva veckan gått -> lite närmre helg! Idag och igår har varit relativt slappt, emi sov här tills måndag och jag tog inte bussen in förrens elva, gött :D Imorse tog jag bussen halv sju -.-

Hade aspriantuppdrag idag, nior som skulle kolla in JENSEN. Gick bra :)) Gick bra på lektionerna också, blev lite klokare på rymden (som om man någonsin kan bli tillräckligt klok på det?) fick veta att jag är sämre i engelska nu för jag håller på att nå en ny, högre och bättre nivå. Blev förvirrad men läraren förklarade så det lät vettigt ;)
.
Buss hem, tog igen sömn som jag inte fick inatt, betade av några av de 120sidorna i matten och sen ffdejt (-ek) på donken för emma jobbade. Hem, mat och hundpromenad. Sen matte, igen. AH! Men som tur är är det inte så svårt kapitel..Sen bar jag och syster in pellets (dagens träning xD) Och nu dh, jag och emma såg detta avsnittet i söndagsnatt men man kan ju aldrig få nog av hemmafruarna :D

aktiv fast seg

Igår skrev jag att jag ville hitta på något. Hamnade med chips och dipp framför Schindler's List. det måste vara världens bästa film!! "räddar du ett liv så räddar du hela världen" tänk vad många människor som gick under när förintelsen pågick..det är ofattbart..

Somnade gott och trodde jag hade sovit bort halva dagen, men klockan var bara tio :)) dataslapp och sen gick jag ut och fixade och donade hos kaninerna. Promenerade vovven och sen till ek för pannkakor. Hem igen, låång hundpromenad och sen dif-aff på tv. dif vann -.- AH! aja, livet går vidare. Nu sitter jag här och väntar på emma. hon är iväg men planen är att hon ska sova här :D Jag gillar att börja 13 på måndagar :)))) Nu är jag sugen på toast!

sydafrika 2010!!

som det ser ut nu så åker vi + c&j&v till sydafrika julen -10 :D det ska bli så kul! Och hela tre veckor är det planerat att vi ska vara borta :))))
.
Dagen började aktivt med dammsugning, hundaktivitet och sen middag på hjelmsjövik. Hem, nästa middag med j&v, trevligt trevligt. Nu åkte de precis hem och jag överväger om jag ska sova eller hur jag ska göra. Vill hitta på nåt men det är liksom lite sent? aja, det löser sig.

a little bit easier

Livet är lite lättare sen det förra inlägget, haha.
.
Elevdag i skolan idag, totalt kaos! ah jag ska aldrig bli lärare. var ute på aspirantuppdrag också, på en lite udda skola men det gick nog bra :)) Hem med buss as usual, träffade anns och handlade. Gick ut med hund, handlade mer och hämtade cykel. Kom på att vi glömt köpa det viktigaste -> köttfärs. Handla igen, sen mat + efterrätt. Lång promenad, sen absolut döda framför film.
.
Imorgon först middag med MoP och sen middag med J&V. Bara mat imorgon? Lite presenter också förhoppningsvis :D hehe. Nu, sova.

feverfever

vaknade imorse och förberedde mig för en skoldag. Gick upp, kollade klockan, 01.27. Hade sovit tre timmar men ändå kändes det som om jag sovit tillräckligt. La mig igen, blev helt genomsvettig och frös om vartannat. Vaknade igen av alarm 05.15. Kände mig verkligen inte okej. Gick in till mamma, gick in till mig igen och somnade om. Vaknade strax före tio, tröttare än någonsin och mådde typ skit.
.
Tvn, frukost. eller ja, chokladglass och lite chips. Matlusten är som den är när man är sjuk. Har spenderat dagen i tvsoffan och i sängen, det är så tråkigt att vara sjuk!! Ikväll kom jag iallafall utanför huset för vovvsi skulle till veterinären. dock blev jag typ bara mer illamående och trött av det, menmen. Fick i mig lite mat precis men jag har ju mått bättre. Och allt detta pga svinissprutan -.- om jag blir sjuk ändå i svinis, så ska jag banne mig stämma någon. 
.
ja, livet har helt enkelt sett ljusare dagar?

bloggtorka

men jag är tillbaka! okej, snabbversion av de senaste dagarna. till henke torsdag, prata i radio fre, till sandra, sm, ännu mer sm (10nde plats:D) skola idag. fick influensavaccin, aj! själva sprutan gjorde inte ont men nu så gör det riktigt riktigt ont i armen! jaja, slipper jag svinis så.
åkte hem sen, mådde allmänt risig. gick inom kicks och träffade v som tipsade om en foundation, åhå jag är kär! helt otroligt bra :)) nej, nu kom emma så då får jag väl vara lite social :)

RSS 2.0