kungarnas kung..

..Henke Larsson! Olympia igår, Henrik Larssons sista proffsmatch i karriären. HIF förlorade dock, men skit samma. Hela olympia var fyllt med kärlek till henke och det var väl kvällens viktigaste uppgift :) och dom djurgårdsfans som skrek fula ord är nog säkert hans största supportrar i landslaget, haha.
.
Kom hem, insåg att grey's var missat. Vad gör man då? ONLINETV :D ah jag blir irriterad på att det händer så himla mycket hela tiden, ge oss ett avsnitt med lugn? Somnade, vaknade kring elva imorse.
.
In till stan vid tolv, fixade nagelgrejs som jag fick i present och köpte nya örhängen, jag är kär i mina nya naglar :D Lite svårt att skriva på datorn men det kommer väl :) Hem, ut med hund, ärenden på byn och nu här. Ska packa inför sm eftersom jag åker till sandra redan imorgon och ikväll blir det florshult :))

nu var det klippt

Hade ställt klockan på halv tio imorse för jag ville hinna klart med rapporten innan jag skulle till frissan. Vaknade istället halv nio, började skriva nio och var klar typ elva -.- ah så jobbigt, men nu är den ivägskickad iaf..Frukost, slapp, hundpromenad och det bästa av allt :D Biljettbokning, höh. Jag fick en spontan idé så vi ska se HIF ikväll :) Henkes sista match :(:(
.
Mötte emma efter frissan (blev bra btw) fast fick hon jobb att fara på så då cyklade jag hem och nu är jag här. Magen kurrar så nu ska jag käka nåt och sen fooootboll :D

winnerbäck sätter bannemig ord på känslor

ah, underbart. lars winnerbäck, artisten som lär bli sönderspelad på spotify inom den närmsta framtiden.
.
Hemma efter besvärlig tågresa som slutade med att jag fick bli hämtad i hässleholm = jag hängde på pressbyrån i en timme, coolt? icke. Kom hem vid åtta, emi kom och vi tittade på dh. Smsar ändå alltid varandra under programmet så det var lika bra att vi såg det tsm xD haha. sen nån random film och nu här. Ska sova, har frisörtid imorgon och har deadline på ett arbete jag inte ens börjat på kl 17. oops! äsch, det löser sig!

ulriksbergspromenaden 30

Ja, där sitter jag just nu :)) Gårdagens morgon bestod av städande, städande och städande. Ek har blivit en galen hemmafru :O
Vi gick iväg till stationen, de köpte biljetter och jag väntade på Helena :) Deras tåg gick, och helle kom. Vi gick hem till dom, åt lunch och sen gick vi ut på stan en stund, jag köpte ingenting eftersom min plånbok är lika med pank :(:(
Igår kväll tittade vi på film och hade det allmänt mysigt bara. Nu har vi vaknat och ätit frukost, och nu har vi inga planer, så vi får väl se :))

can you think, you can do

Ih, ligger i ekis säng på hemvägen och är allmänt lycklig. Emma sitter med en mysko grimas, lisa försöker lära annelie att grimasera och annelie skriker på dumma gubbar i filmen. Ek den tokern är på nåt badhus och tränar runt. Allt är precis som det ska vara alltså :))

Igår var (y) shopping på stan, sushi, tårta och lite pinsamheter. Mina tjejer är bäst! Nu ska jag se klart på filmen och sen ska vi röja i eks lägenhet, för det ser helt hemskt ut här..Aja, så blir det när fem tjejer är i farten?

blir nog inget bloggeri i helgen

FÖR JAG ÄR I VÄXJÖ! Woho, växjö med ff kan inte slå fel! Vi åker om 40 minuter och det ska bli helt grymt kul :):)
Dessutom fyller jag år imorgon, fast fylla år tsm med ff är inte alltid smärtfritt..Aja, tror att jag överlever ;) Nu -> fixa det sista och äta nåt litet.
btw, höstlov hela veckan. love life.

och ibland blir man förvånad

Då var det fredag imorgon :D Och inte vilken fredag som helst! Nämligen fredagen innan växjö, fredagen innan min födelsedag, och fredagen innan lovet (y).  
.
Idag, slapp dag i skolan. Slutade en kvart tidigare, kom hem en timme tidigare med den tidiga bussen :D Mat, dator och sen villsi och emmapromenad! Hemma nu, ska bära in pellets och sen sova, börjar tidigt imorgon. Sen växjö på kvällen, TOPPEN!!!

onsdag

Vaknade vid nio, tandläkare halv elva. Kom in tjugo i tolv -.- AH! Hann inte till engelska, inställd idrott = ledig dag! Käkade sallad på kondis (haha, det lät helt fel) bokade frisörtid, köpte nagelgrejer och gick hem :)) Slapp -> grey's. Dejtade emma på kvällen, ännu mer grey's. Ja, mer finns det väl inte att säga om den här dagen?
Godnatt!

hey you

När klockan ringde 5.15 imorse var jag väl inte sådär jättepigg. En lång, sömnig bussresa senare var jag fortfarande inte sådär jättepigg. Ännu en kortare bussresa senare var jag betydligt piggare, hade ju fått sällskap av mina kära nv:are :)) Tittade lite på vår naturruta i jordbodalen, och gick sen pp tillbaka till skolan. Fick som uppgift att motargumentera en människa som var emot evolution. Den människan hade argument helt tagna ur luften och bara slängde ut ett av sina påståenden utan att förklara det. Om denne skulle komma till vår klass hade han blivit nersnackad direkt ;)
.
Sen hade vår miljödebatt :D Mycket kul, haha, speciellt eftersom jag älskar att debattera. Fast efter två timmar var alla trötta och kom inte på så mycket mer, slutade med att alla tyckte samma sak, haha. Men kul var det (y).
.
Tidig buss hem, lite matte, lång vovvepromenad, mat, fixande av naglar och nu här framför tv, snart ugly betty och dh :D Imorgon, the dentist 10.30 = sovmorgon.
.
dagens konstaterande: slarvig knut+stor klämma är bästa frisyren? Så många komplimanger jag fått för det idag och så lite tid det tar? toppen!

tired of being sorry

jahapp, back to vardag. . Lördag, skräckfilm med girlies i lemmeshult. Vi skulle på ngn fest i vallåkra men efter som öa (och vallåkra dessutom) ligger middle of nowhere så kunde vi inte ta oss dit. Ah jag som var på partyhumör :( växjö, växjö. . Söndag, pluggdag som blev slappedag, höhö. Skönt indeed. Lite grey's, lite mat, mycket dator, mycket hund och sen var den dagen slut. Tog ingen sovmorgon idag, åkte till skolan och pluggade istället (y). Ändå är jag inte speciellt förberedd för debatten. ÄH det får gå som det går. . Fick sluta tidigare idag, borde räknat matte men det gör jag imorgon eller på onsdag, jappjapp. Åkte till anns istället, mycketmycket trevligt :) Nej, nu sova! Buss 6.35 imorgon -.-. men jag älskar livet ändå!

Anns is the shit!

Ih anns har verkligen gjort ett bra jobb :D Igår var vi och spelade laserdome med fotbollslaget. Åh så kul det var! Först var jag typ vettskrämd, haha, men när man väl kommit in i det var man fast! Man levde sig verkligen in i det och kröp och sprang och gömde sig osv osv, måste göras om! Sen tillbaka till öa för pizza, mycket trevligt! Var trött, hem vid tio. Blev pigg, smsade konstiga saker till ek innan jag bestämde mig för att sova. Upp tio, lite dator och mobil, sen gick jag ut och sprang. Har duschat nu så nu blir det lunch, sen vovvepromenad och kanske nåt med emsi. Ikväll till mormor och morfar och sen ska jag väl röja runt med lite ff:s!

Hejhej Annelie här!

Det var dags att piffa till Lisis blogg lite tyckte jag, så nu är de största förändringarna gjorda (: Hoppas att ni gillar de och om de skulle va nått som ni stör er på eller så, så kommentera gärna så fixar jag till de ;) Främst hoppas jag ju att Lisa gillar sin nya blogg! Puss och kram skummbanan // Annelie<3 (the confused one)

Emma här :D

emii, ems eller nåt liknande som jag brukar kallas, här är jag iallfall och livar upp denna blogg med lite smilisar :DDD Perffa tkr jag (y) ;)
haha ok ska kankse inte överdriva ;p eller vad tkr ni? ;) xP :D höhö
ok, seriöst nu då.. :DD
Vi ska snart på lasedome, ska bli as kul, hehe skogi har aldrgi varit på laserdome så det blir kul att se ;))
Sen har vi blivit bjudna på nån fest i vallåkra, vårat problem är att vi inte vet hur vi ska ta oss dit hahah xD aja de löser väl sig :))
Lisa va ju snäll och inte skrev nån hemlighet om mig på min blogg, ska jag vara lika snäll eller ska jag va liite elakare? ;o hmm.... vi får se hur de blir i framtiden ;) Fortsätt att kicka in, kankse kommer de nån hemlighet nån dag :O :D
haha, ha de bra dag, för de ska vi! PUSS<3
 En gammal blid på  mej, men här är jag :DD

tänkte faktiskt!!

Jo, jag tänkte faktiskt blogga igår, men blogg.se ville inte som jag ville.
.
Måndags, mattefördjupning. Dock blev jag bara mer förvirrad och hatade matte ännu mer för en stund. Sen skulle jag skriva engelskaarbete, men nähä, folket var för trevligt så det blev inte så.
.
Tittade på film på engenslak, the holiday (y) Sen matte, USCH. aja, det gick ganska bra. Hem med buss och sen direkt promenad med villsi och emsi. Middag, grey's och sen sömn, upp 5 imorse för att ta ut hund.. -.-
Mådde illa och hade världens huvudvärk, usch min kropp funkar inte innan sex åtminstonde..
.
In till skolan, Biologi och naturkunskap hela dan, hemma halv två, ut med vovve, lunch och sen lite skolarbete. Dock inte så mycket som jag borde ha gjort, men ÄSCH vad gör väl det om hundra år (det mottot funkar typ jämt). Sen promenad med emma idag, güt! Nu har vi promenerat varje dag sen söndags, och ska göra det imorgon igen :)
.
Nu tittar jag på ugly betty medans jag bloggar, haha, nerd.com. Tänkte faktiskt poppa lite popcorn till DH, lite vardagslyx måste man ju unna sig? :)

söndagsångest

Hoho, somnade gott efter mitt blogginlägg i fredags, vaknade alldeles för tidigt, nej, fast jag var ändå jättetrött fastän jag sov tills jag vaknade :S skumt. Match iallafall, good job men det var mot serieledarna så det gick väl inte hela vägen. 
.
Sen hem, lite huvudvärk, hundpromenad och sushi. Till emma, köpa chips och iväg till henks :)) Fotboll, BLÄ! Sverige suger, haha. nej men lite iallafall. Sen tittade vi på skräck, eller nja, men bra iaf :) Hem till emma, sov där och vaknade alldeles för sent.
.
Hem, ut med hund med mamma och sen hamnade jag här. Nu ska jag titta på grey's och äta chips! Söndagar är slappdagar indeed. Faast, imorgon ska jag vara duktig och gå på mattefördjupning. Hata kubikrötter!!!! Aja, då får jag bort lite engelska också eftersom vi inte börjar förrens ett. Nej, grey's var det!

what a day

Dagen började med gröt 5.30. Gott :)) Iväg till skolan, matte i två timmar som var bara jobbig, GAH. Coachtid och sen lunch :) 
.
Gick och lunchade med annelie på fuji sushi. Mycket gott, och mycket välbehövligt att få prata av sig. Vi mötte upp emma, pratade lite men sen hade jag lektion så jag var tvungen att gå igen. Franskalektion där det diskuterades handklovar -> mycket intressant. 
.
Från franska till malmötåg. Väl framme i malmö så satte vi oss på buss mot entré. Shoppade inte alls loss men kul hade vi :D Sen kommer vi till dagens pinsammaste, men samtidigt absolut roligaste händelse..
.
Syster åkte hem, men jag och emma stannade i stan. Gick in på en galleria, och vid make up store så hade de gratis provsminkning. kul, tänkte vi, och nappade genast på idén. Emma var först ut, såg till en början bra ut men sen gick det bara utför? Fick svarta ögonbryn och en konstig brun ögonskugga. Min tur, skulle fått blå ögonskugga men jag var brun ända från ögonbrynets nederkant till fransarna. och ögonbrynet, ville hon göra buskigt och "grungy" (vad det betyder har jag och emma inte listat ut..) Jag såg emma skratta åt mig men jag kunde inte direkt skratta mitt framför henne, hon som hade gått en 8v utbildning, ja det märkte vi ju inte alls av haha. Aja, ut på gatan kom vi, gapskrattandes. Tills vi upptäckte att sminktjejen var bakom oss, något pinsamt. Snabbt in på h&m, roffade åt oss varsitt plagg som vi låtsades prova (ja, vi försökte egentligen få bort sminket) det gick inge vidare och jag var röd efter allt gnuggande. Emmas ögonbryn var fortfarande smala och svarta och mina var buskiga och "grungy" (det visste vi fortfarande inte vad det betydde, vi visste bara att det var otroligt fult).
.
När vi kom hem frågade mamma vad jag hade gjort med mina ögonbryn, haha. hon skulle bara veta hur det såg ut innan dess. omd. Summan av kardemumman, inga fler gratissminkningar för mig! Nu ska jag ta ut hunden och sen sova, är jättejättetrött.

I know it is easier to just let it go, but damn, it is so hard

Bra dag, dålig kväll.
.
JENSENdressday var det idag :)) Åkte till skolan i hög kjol, skjorta och kavaj. Kände mig minst sagt präktig, haha. Dock skulle det vara lite kul att vara klädd så jämt? Haha. Snacka om blickar vi fick på lunchen, två tjejer i kjol+kavaj och en kille i kostym, men kul var det :D
.
Matte på slutet av dan, jag hatar kvadrat och kubikrötter. BLÄ! Träffade lisa, gjorde vår vanliga ritual (chääsburgare på donken:)) och sen buss hem. Hämtades, skjutsades till träningen och gick sen hem med emma. Jag må hata kubikrötter men emma älskar jag minsann väldigt mycket! (inte för att hon har någon likhet med kubikrötter? jag är lite förvirrad) Imorgon blir det skola åtta, men det går väl med tanke på att det är helg sen, och det gillar vi! 
.
Kanske väla imorgon eftermiddag, den som lever får se. Sen helgen, match och lite sånt. Sen spelar ju sverige också!! det får vi INTE missa. Nej, nu sova och se fram emot gröten som syster lovat mig imorgon bitti ;) mycket bra, man är ju inte direkt pigg på att göra frukost halv sex på morgonen..tur att det är någon som verkar tycka om det, haha. eller så älskar hon mig bara så pass mycket att hon tänker på mig före sig själv? Skulle kunna vara så? eller inte xD haha, nä nu svamlar jag bara, godnatt!
.
dagens konstaterande: JAG HATAR SPUTNIKAR! iallafall nu. (och bry dig inte om att fundera för du lär ändå inte fatta. ffpower åt folket!)

hm

Ligger i sängen och verkligen känner hur ont det kommer göra i låret imorgon, men det onda som man får efter en fotbollsmatch är det skönaste onda som finns, alla kategorier.

another day

Somnade som en stock igår efter elva. Funderade lite för mycket, men så är det ibland :)) Vaknade motvilligt efter fem imorse, AH det är ren tortyr. Ställde mig i duschen, slängde i mig alldeles för lite frukost (kan inte äta så tidigt) vilket resulterar i att jag är svinhungrig nu eftersom jag inte ätit lunch..
.
Aja, iväg till bussen, mötte upp S på eh och köpte en latte. Mumsfillibabba! Iväg till skolan, biologi och naturkunskap. Film på biologin -> lisa goes asleep. nej men nästan. Var en fotograf där och tog en massa bilder, upptäckte senare att jag hade en hårtofs som stod rakt upp, hej stig-helmer, lovely life.
.
Äntligen hem på buss, skrev lite engelskaarbete. Funderar på att strunta i det nu, och komma tidigt till skolan imorgon. hmmm. får se hur jag gör. fast frukost på eh och sen plugg ensam i ett klassrum låter faktiskt lite lockande, och det är inte så farligt att gå upp vid åtta. hm, beslut fattas senare ikväll.
.
Nu ska jag hitta nåt att äta, ändå plugga lite och sen match :))
.
Dagens konstaterande: vissa människor är för enkelspåriga. alla problem har inte bara en lösning?

confessions

jag sov inte efter förra inlägget, jag tittade det nya dh, haha :)) OMG, denna säsongen kommer bli sjuk.
.
Trots att jag somnade efter tolv, vaknade jag innan alarmet ringde imorse, pigg som bara den! Såg två grey's avsnitt och sen buss till skolan 11.10. Lunch, sen engelska. Slapp lektion, lätt grammatikövningar. Sen matte, och vi håller på med ekvationer. Typ det roligaste inom matten. (nej jag var inte ironisk, det är kul xD). Dock känns ett tvåtimmarspass liiite långt så det var skönt att få gå mot bussen. 
Läste och smsade hela bussresan, tiden gick och vips var jag hemma. Tog villsi, mötte anns, träffade m&m, hundarna lekte och vi pratade om allt mellan himmel och jord. love life. Hem -> mat, grey's. Nästan tittat klart på första säsongen! Nu smsar någon från eks mobil? först var det någon random men nu gör det mig osäker om det kanske är ek? Nej, om sju timmar ska jag stå i duschen, natti!
.
dagens konstaterande: jag tål inte människor som tar illa upp av ironi. alternativt människor som inte förstår ironi överhuvudtaget. 

AHH

Jag har sagt det förut, kommer säga det igen; GREY'S ÄR BÄST! + att jag nu har hittat onlinetv. gudomligt. Dock kan man bara titta en timme åt gången så jag växlar mellan två olika sidor, haha. Har sett de fyra första avsnitten nu, nr fem blir det imorgon, tisdag har vi MATCH? oh no, DH börjar då?!? omg säger jag. aja, får väl titta det online :))
.
Nu tänkte jag faktiskt sova, well, behöver inte upp förrens typ tio imorgon men lite sömn skadar aldrig. Man borde ha en slags sömntank man kunde fylla på, och sen använda när man blev alldeles för trött. Nä, nu svamlar jag bara, godnatt!
.
dagens konstaterade: annelie är en dålig bloggare. verkligen. förlåt vännen, men det är sanningen och jag tror du vet det själv ;)) tihi.

okejokej

Stina och Emma igår, sex av fem toasters! Popcorn mitt i natten, massa prat och lite skräckfilm. Vi hann även med att drunkna i regnet och blåsa bort i stormen :))
.
Idag vaknade jag, fixade lite vovve (som fyller år idag :D:D) och sen damlagsmatch. Tittade bara, men dom krossade sk fagerhult med 11-0. Pinsamt att vara så värdelösa? haha. Jag och emma satt och sa det och då hörde en av deras spelare det xD aja, sanningen är hård men sann.
.
Idag blåste jag bort igen när jag och ville var ute och vandrade ikväll. Fast jag gillar blåsten på något sätt, det säger att hösten är på väg och hösten gillas mycketmycket! Aja, nu ska jag titta på lite grey's avsnitt.

and I've made up my mind, I aint wasting no more time

Vaknade jätteförvirrad i morse, och fattade inte alls varför jag ställt klockan på halv nio, vilken buss jag skulle ta, eller överhuvudtaget vilken dag det var. Några förvirrade sekunder senare kom jag på att det var ju lördag, haha, och jag skulle spela match :)) Kollade ut, regnet öste ner så var väl inte så jättepeppad..
.
Aja, vi kom till helsingborg, det andra laget var endast nio spelare och låg sist i serien, verkade lovande. Och det blev det också! Vinst :) Och jag börjar störa mig allt mer på hur människor beter sig idag? Haha, där lät jag som 40+ men hur omogen får man vara på en fotbollsplan? Sköt dig själv och skit i andra är ett passande citat!
.
Kom hem, åt jättegod middag som syster lagat. Nu här och vilar en stund, emi jobbar och eki pluggar, men emma slutar snart så jag joinar väl henne :) Ska bara ta ut villsi i det här underbart vackra *hrm* vädret först.

min kropp vill inte lyda

Sagt och gjort, jag la mig innan 22 igårkväll. Vad hände då? Jag somnade inte förrens efter elva xD Haha, jag tror att jag istället ska köra på min gamla teknik, köra slut på mig och somna direkt, runt 23, istället för att ligga och vrida sig en timme innan jag somnar..
.
Dagen idag var lite sisådär. Fick tillbaka matteprov, gick helt urkasst. Fick tillbaka biologigrejs, hm, lite tveksamheter men jag är ändå nöjd då jag inte direkt la ner min själ i den. Fick jättebra kritik på min redovisning!! Fattar inte hur det är möjligt, jag+redovisningar är ingen perfect match direkt. men tydligen den här gången :)) Idag regnade det i stan en massa, men när man kommer hem till kära örkelljunga är det helt jättebra höstväder, sånt gillar vi!
.
Träffade fis, hon hade blivit lite övergiven så vi tog en promenad :) Sen åkte jag och pappa till donken, höh. Hemma nu och väntar på emi, känner mig mer promenadsugen så kanske blir det lite mer av den varan, haha.

vissa saker ska inte ens göras en gång?

Försov mig imorse.. Stängde visst av alarmet istället för att sätta på snooz, haha. Aja, hade en halvtimme på mig men jag hann faktiskt både duscha och äta frulle! Duktigt :)) Kom till stan tio, tänkte ta en sväng inom den nya affären Pistachia, det kan ju liksom inte vara så mke folk kl 10 en torsdagsmorgon? Fel hade jag och det med besked. Hela affären var fullproppad!! Kom dock ut lite senare, med godis och nötter och inte alls så mycket fattigare än vad jag var när jag gick in, billigt och bra :D  
.
Sen skola då, drygt.se haha. Massa flum på franskan, en fet fête? haha ohyes jag gillar min franskagrupp, så otroligt flummigt och bra (y) sen på matten haha. inspektionsmetoden? bara dagiscrap enligt mig. Varför hålla på att täcka över och tönta sig när man kan RÄKNA ut en ekvation?? oförståeligt. dessutom behöver man ju inte hålla för, för vem ser inte att x=25 om ekvationen är 2x+1=51? haha, nu snöade jag in för mycket men aja xD Buss hem med lisfis +  annat folk, trevligt. Mamma och vills hämtade mig och skjutsade mig till fotbollen, jag och emi snackade skit och gick sen hem :)) Nu här, fast nu tänkte jag faktiskt sova? Först kaniner och hund men sen så!

RSS 2.0