hujedamig

underbar helg. nu ska jag ta av mig alla jobbiga åtsittande trassliga finkläder och tvätta av sminket, sätta på mig en morgonrock, fixa kvällsfika och titta på tv. satsar på att skriva rapport på fyra timmar imorgon, hoppas att det fungerar...

äntligen!

äntligen känns det som om skolarbetet börjar trappas ner :D franskaprov, eu-hemtenta, biologirapport, svenskarecension och kanske ett matteprov, seeen är det slut! underbart, jag vill verkligen ha sommarlov. idag ska vi dessutom få tillbaka matte nationella, jag håller verkligen tummarna för ett mvg men tyvärr tror jag inte det :(
.
nu ska jag duscha och äta frukost och sånt, sen skjuts in till stan eftersom syster ska till sminkning (bal ikväll) tänkte att jag skulle hinna en liten shoppingrunda :D

under kontroll

åkte in tidigt till skolan, fixade nästan färdigt projektrapporten! hann även plugga lite franska till fredagens prov. sen två lektioner, jobbiga med mycket uppgifter båda två, fick reda på en hemtenta vi ska ha och en slutrecension på ett svenskaprojekt, GE MIG SOMMARLOV?
.
men nu har jag iallafall läget under kontroll, det var det inte förra veckan! fixar klart rapporten imorgon, pluggar biologiläxa på bussen imorgon, idrottsläxa imorgon, franskaplugg onsdag och torsdag och voilà så var det över :D
.
nyss cyklade jag ner till coop, var i desperat behov av ben&jerrys. fram och tillbaka på 10 minuter, inte illa! juste! nu hoppar jag fram och tillbaka men jag har fått schema för juni, jobbar bara första helgen sen är jag helt leeeedig, wohooo! :D dock betyder det nog mer jobb resten av sommaren, men skönt att kunna njuta av ledighet ett tag iaf :) nej nu ska jag springa ut till frysen och hämta min glass, byta om till myskläder och spendera resten av kvällen framför tvn.

joooobb

har jobbat hela helgen, därav inget bloggande. men nu så, är det klart och snart kommer pengarna in på kontot, mums! drog ut en sväng på rock i dalen igår ändå, mycket trevligt :))
.
dusch väntar nu, sen middag och så ska jag och pappa ut och övningsköra en sväng :D borde plugga men åker in tidigt till skolan imorgon istället.

skabbman (engelskt uttal!!)

sitter och äter banan med chokladfondue, och ja.. det finns ju iallafall en anledning till att jag kallas för slabbet, kladdis, slafset osv osv, hehe.
.

toppform

senaste veckan har jag väl inte riktigt varit på topp, har varit för mycket i skolan, för mycket hemma och för mycket tankar. men med solen kommer humöret :D
.
helt underbart att våren äntligen verkar vilja stanna. igår var det 20 grader, firades med frappino på eh, haha. idag är det också underbart väder och jag firade med hallonsorbet med krossad daim till frukost ;) haha, får dra ner på mitt firande om vädret fortsätter att vara så här fint tror jag..
.
idag går jag kort i skolan, dessutom pratade läraren om att vi skulle läsa delar av denna kursen på distans, ska prata med honom när jag kommer in till stan så får vi se om det kanske blir att åka hem lite tidigare :) ikväll är det träning, har en redovisning imorgon som jag måste ta tag i, men det är bara en sån liten så det är under kontroll, borde skriva på projektrapporten också för det hinner jag inte helgen, men egentligen inte idag heller, äh, snart sommarlov!
.
nu ska jag hoppa in i duschen, och sen iväg till skolan.

.

varför är livet så orättvist?

orkar inte skriva, bjuder på en lista istället

Vad gjorde du kl 08 imorse: började precis på nationella

Vad gjorde du för 15 min sedan: läste vad blondinbella hade för sig

Det sista du sa högt: duktig vovve

Det senaste någon sa till dig: jag kommer väl hem precis innan tre

Vad har du druckit idag: proviva, vatten

Vad var det senaste du åt: daim

Vad var det senaste du köpte: smoothie och banan

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu: STRÅLANDE SOL och 17 GRADER VARMT!!

Godaste glassmaken: half baked från b&j

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nope

Sover du tungt: Ja

Drömmer du mardrömmar: nja, inte så ofta

Trivs du med ditt jobb: Hehe, njaa. eller jo. så länge lönen kommer in i slutet av månaden så!

Favoritklädsel: beror på tillfälle, men snygga jeans och en tshirt funkar alltid!

Favoritlåt just nu: welcome home, son

Vad ser du om du tittar till höger: tv, byrå, träningskläder osvosv

Vad gör dig glad just nu: att nationella är över!

Vad ska du göra härnäst: köra en sväng med mamma, kanske köpa glass :D?

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: glad, avslappnad, LYCKLIG

Favoritgodis: choklad, alla kategorier!

Kläder just nu: trekvartsbyxor, tshirt, kofta

Sommarplaner: jobba, jobba, jobba, liseberg, köpenhamn, havet och sånt lite spontant smått och gott :D

Hur många kuddar sover du med: sover på två men måste ha fyra i sängen..

Spelar du något instrument: inte längre, har spelat cello

Morgon eller nattmänniska: oftast natt

Vad är viktigast för dig: Familjen, vovven och vänner :)

Är du kittlig: oh ja

Snarkar du: tror inte det?

Stjärntecken: skorpion

Äckligaste insekten: hmm, kan inte komma på någon specifik, de flesta är äckliga :S

Längtar du mest efter just nu: Sommarlov!!!


ek

opepp.

sometimes it's not words enough

jobbade igår, KAOS! stod dock i dt:n så jag hade för det mesta läget under kontroll, haha.
.
kom hem, somnade nästan på fläcken. släpade mig upp till sängen fast vaknade för en halvtimme sen. snart tänkte jag sticka och kolla på f94s match i eket :)
.
sen kan man ju inte undgå det som hänt i härnösand heller. min trygga barndomsstad. mitt trygga kvarter! nej, det går inte ens att föreställa sig..

anywhere

hujeda mig. träning, städning, lånpromenad och lite panikplugg blev det igår. kom ju på att jag hade prov idag, hehe. men det gick braaaa! fick dock skrivkramp, typ en hel massa sidor om varför marknadsekonomi är bättre än planekonomi, dööö! aja. sen gick jag lite på stan, hade dock glömt kortet hemma så kunde inte handla den finfina tröjan och den superbilliga blusen jag hittade :( får bli en annan gång. sen mötte jag upp mami och papi på chocolatte, drack megagod varm choklad med tryffel till det, mums!
.
hemåt, och JAG körde :D woho! sjukt kul. väl hemma käkade jag sushi, promenerade med vovven i en timme typ, tittade minimalt på fotboll och sen till lemmeshult. tja vad gjorde vi där? allt möjligt xD nu tänkte jag sova, imorgon står jobb på schemat. moneymoneymoney.

il s'agit de

tidig dag idag, fast lite drygt ändå för hade bara föreläsningar i skolan. men intressant! man kanske skulle bli arkeolog? haha, nej. kom hem för nån timme sen, vovven och jag har myst i sängen men nu måste jag ta en promenix. har hunnit plugga lite också, ska fortsätta när jag kommer in och även städa rummet innan jag drar på träning :)

some will lose

underbar dag. fortfarande ont i benen efter katastrofgräsmattematchen sen i söndags, men ändå. spelade uselt. vann ändå! haha. menmen, tillbaka till den underbara dagen.
.
jag somnade typ nio igår, superbra eftersom klockan ringde 5.20 idag. studiebesök på tropikariet på morgonen, jag blev kär i lemurerna! så himla mysiga och sociala. sen tillbaka till skolan för matte. slängde ihop en redovisning på två minuter, good work! sen buss hem, fixade lite grejer på kungs och sen lagade jag mat :) nyss tog syster och jag en promenad med vovven och snart är det dags för träning. HAHA juste! syster hade hittat en gammal skiva med gamla bilder, och eftersom jag är så snäll bjuder jag på en bild, visst var jag bedårande? ;)

closer

okej, har haft fullt upp. eller inte, hehe. nej men i torsdags så var det haket och laserdome med klassen. riktigtriktigt kul. och jag åt en supergod pastarätt, mums! sen svettades vi loss på laserdome och senare drog jag hem till j&v. mysigt där, somnade och off to school.
.
franska och samhällskunskap. gud vad jag hatar samhällsekonomi! tur att jag inte ska bli ekonom eller läser företagsekonomi eller nåt sånt crap.
.
på kvällen, hem, coop, annelie, laga mat, mysa loss. jobbade hela dan idag så kändes liksom inte så lönt att göra nåt på valborg. var fast på donken från 9.56 - 19.11, looovely. kom äntligen hem, ut och övningskörde med papsen, till klippan, stidsvig, kvidinge, åstorp och tillbaka, haha. körde bmwn, fy så kul det var! indeed att jag ska ha en automatare när jag ska ha bil! kom hem, mumsade i mig supergod ädelostsallad som mamma gjort medans jag slötittade film. nu har vovven precis blivit rastad och jag ska sova, imorgon väla och sen fotbollsmatch :))
.
nostalgi!

RSS 2.0