just a small town girl

höhö, dagen har bestått av noll aktivitet. vaknade, full med mascara under ögonen (as expected..) och tog en promenad med bästaste vovvsi.
.
seeen, datorn. seeen, donken. seeen, datorn. seeen, coop. seeen, gäster. seeen, emma. nuuu datorn. intressant dag va? haha.
.
nuu borde jag packa idrottskläder tills imorgon, inte en chans att jag orkar det imorgon vid halv sex. har tänkt att jag ska göra det nu i tre timmar, så kanske skulle vara bra att få det gjort? hihihihi. väldigt seriöst blogginlägg btw.

sova

klockan är halv tre och jag är vaken. jag kommer vara trött imorgon, check.
.
igår -> j&v i hbg, mysigt. öppethus idag, gick finfint. fick skjuts hem (!!) blev glad för jag nöjer mig med att åka buss 5ggr i veckan, så att jag slapp den sjätte var mer än välkommet! Sen åkte jag och syster skidor när jag kom hem, trevligttrevligt även fast jag mest klagade, haha. hem, middag och sånt.
.
iväg till emi, fixade oss och drog på fest i florshult och kom hem nu för en halvtimme sen ungefär. ligger i sängen nu och orkar verkligen inte varken borsta tänder eller tvätta av smink, så jag tänker vara busig!!

hmm

sov länge imorse, eller ja, till nio :P men det var länge för att vara skolvecka! sen lunch med bästa i stan, och dagens första lektion, matte. ÄCKLIGA MATTE! jag hatar det just nu för det är bara en massa nytt, eller egentligen inte nytt men massa nya ord, GAH kan dom inte bara bestämma sig?! okej, nog om matte.
.
sen coachtid, typ 20 minuter, haha. fika på eh (bara chailatte emma!! :D ) och sen buss till åsljunga, titta på träning och sen hem, middag och nu har jag varit bänkad framför tvn. letat mobil med, funderar på om det är värt att skfaa abonnemang och betala 300 i månaden..får se :) nu -> sova.

sjukis

idag blev inte speciellt bra :( vaknade med världens huvudvärk och ont i halsen, så stannade hemma. så dagen har inte varit så innehållsrik, haha. det har snöat massor :O :O jag som vill ha vår :(
.
nu ska jag titta johan falk med mamma och syster för andra gången idag, men slänger först in en bild :)) jag ser väldigt smart (dum?) ut i glasögon (lindrar huvudvärk.. :D) och en penna i luggen för jag hade ingen klämma till hands och den var ivägen, haha. nöden har ingen lag!

fortsätt simma, fortsätt simma

slocknade kl 22 igår, skönt. det var ändå inte en pigg lisa som vaknade 5.15 imorse, piggare blev jag ju inte när termometern visade under (över?) -15!!! GAH. på med en massa kläder och iväg till älskade bussen..
.
skola, först biologi. gick superbra! sen matte. och där tog tålamodet slut efter två timmar. den sista halvtimmen kände jag mig som en värdelös idiot som inte ens fattade det enklaste av polynom.. GAH jag blir så arg, för jag vet att jag kan, men jag var alldeles för trött och less så det gick inte ens att försöka.
.
köpte med mig en kycklingsallad på subway, sen buss hem. åt, vovve, sen till simhallen. woho! riktigt skönt och nu är jag som spaghetti i hela kroppen (y) hem, slängde ihop en carbonara (ja, jag kan laga mat :D ) och sen tv. nu sängen, och klockan är inte ens tio! imorgon kommer bli bra.

tröttheten är slående

johan falk igår var grym! men dock inte lika kul att vakna trött imorse..
.
skola 8-16.35, sushilunch med syster och sen buss hem. nu slår mina ögon snart igen..blir en hundpromenad, sen en kopp te och sen sängen..så kul var min dag ;)

växjö

sitter i stinas säng och tittar på emma som försöker säga gorbatjov (gorbatjofs) anns som ler pillimariskt, ek som försöker övertyga alla om att inte hata varandra och fis som attackerar anns med fötter under ett täcke :O även fast de är lite speciella så är de underbara :)))

igår blev en mysdag, vi spenderade all tid i stinas säng, förutom då vi gick och handlade och då vi lagade mat&diskade. = mycket bra.

vaknade tidigt idag av emmas mobil ringde :@! fast det var nog bara bra så vi kom upp, haha. nu försöker vi göra planer för dagen och jag försöker att inte bli mördad för dom vill att jag ska göra en sak som jag inte vill :( :( :(


träningsvärk!

aouch..har inte ens gått upp ur sängen men känner i mina armar och lite överallt att det kommer bli smärtsamt = träningsvärken är här! hade cirkelträning igår på fotbollen, och ja, haha. jag och emma köttade helt enkelt!! ;)
.
hade jättemysko drömmar inatt, kändes som feberdrömmar för allt var så himla förvirrat..dessutom har jag huvudvärk nu :( ÄSCH, jag ska inte bli sjuk! så det så.

battlefield

borde gått upp när jag vaknade imorse, vid halvåtta. men somnade om till halv elva istället, haha. buss in till skolan och sen matte i typ tre timmar. matte b kan dö!! sen så blev det mt och sen fick jag åka hem, träna direkt, superkul!
.
middag typ nio, tvslapp och nu här. imorgon är det fredag :D funderare precis på vad man kan tänkas hitta på i helgen och kom då på att vi ska ju till växjö! :D

popcorn är för populära!!

popcorn check. haha, var bara tvungen att skriva av mig, för alla sover så det finns ingen jag kan prata med :( meeen, såg debatt om vargjakten på fyran nyss. HA HA HA. den där lilla jämtländska jägaren var ju hmm ja intressant. debatten var iallafall intressant (ja jag är nvnörd och knäpp? nästan) och politikerna och jägarblahablahaförbundet blev totalt ASSKICKED! great.
.
nej, nu ska även jag försöka sova, behöver inte gå upp förrens elva imorgon så det är luuugnt!

fight against the nature

imorse var jobbigt. min kropp, mina ögon, min hjärna, JA HELA JAG kämpade emot att gå upp ur sängen imorse..fy vad jobbigt det var. helst hade jag snoozat hela dagen, men det går ju inte för sig.
.
iväg till skolan, äcklig gammal buss och massa folk -.- klippaneleverna borde skaffa en egen buss :O ! svenska i två timmar, rena barnleken. haha. men jag menar, jag kaaaan faktiskt läsa tidningen och referera en artikel..
.
sen lunch, och sen språk. ojoj. sen äntligen hem :D en timmes promenad med vovvsi, ceasarsallad på donken och nu hamnade jag här. ska fixa kaniner och sen tänkte jag vara lite busig och poppa popcorn. för det är faktiskt inte såå onyttigt och jag fick mvg i biologi-halvtidsresultat så då får man faktiskt belöna sig!! (!!!)

woho!

biologiprovet gick toppen, har redan fått betyg. mvg! :D seen blev det matte (b!!) inte så svårt men jag blev irriterad på att dom ska slänga in och byta ut massa konstiga ord hela tiden! fick sluta tidigare för vi nv:are är bäst :)) åt, sen shopping!
.
mötte upp emma, och sen brände vi pengar. usch får lite ångest haha. köpte iaf två koftor, två tunikor, ett skärp, en svart tröja och present till bror :) toppen!
.
kom hem, städade, pluggade, bar in pellets, gick ut med vills och sen mat. sen lite allmänt slapp och nu tänkte jag sova, meen först en lista!
.
Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
trött, fundersam
Favoritgodis:

choklad
Är det nåt du absolut inte äter:
hmm, inte nåt jag kan komma på? JO! levergryta
Kläder just nu:
jeans, tröja
Musik just nu:
forgive me - missy higging
Vad sa du senast:
godnatt
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
hm, typ 60 eller 70 tal, coolt ju!
Sommarplaner:
bli brun, umgås med massa bra folk
Fisk eller badkruka:
varken eller
Längd och vikt:
oj, ingen aning xD
Hur många kuddar sover du med:
fyra
Favoritväder:
sol ftw
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
en båt? dah! haha
Spelar du nåt instrument:
nopp
Morgon- eller nattmänniska:
beror på, oftast natt
Sparare eller slösare:
egentligen sparare! men idag slösare -.-
Vem är viktigast för dig:
ff
Bästa film:
american history x, schindlers list eller nåt annat sånt vettigt
Tror på liv på andra planeter:
liv finns det ju, men inte aliens kanske?
Kommer du ihåg din första kärlek:
åhå ja!!
Älskar du henne/honom fortfarande:
hahaha neeeej
Har du några homosexuella vänner:
inte vad jag vet?
Tror du på mirakel:
mjo
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra:
hehehehe
Ser du på kärleken som ett misstag:
nej
Hur många barn vill du ha:
två
Bio eller promenad:
promenad!!
Är du kittlig:
väldigt
Snarkar du?
nej
Stjärntecken?
skorpinion  
Rädd för insekter?
ibland
Äckligaste insekten:
typ larver :S eller spindlar
Största svaghet:
kontrollbehov
Det här är jag bra på:
organisera!!
Bästa bok?
stieg larsson triologin
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
flyga?
Vad vill du jobba som?
läkare, advokat, polis, åklagare osvosvosvosv
Chips, morötter eller godis?
måste väl säga morötter eftersom jag har börjat leva nyttigt :O
Pizza eller hamburgare?
pizza (sorry donken..)
Skriver du dagbok?
blogg ju!
Har du någon flickvän/pojkvän?
nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
tatuering!!
Var nånstans?
handleden
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)
mitt rum är katastrof. mysko eftersom jag är så organiserad? :S haha
Gungar du på stolen?
alltid i skolan xD
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
NEJ
Vilken hand håller du gaffeln i?
vänster om jag äter "fint" höger om jag skyfflar xD
Hur är din drömtjej/kille?
vet jag när jag ser honom
Hur många syskon har du?
tre
Vad är du mest rädd för?
döden, förlora dem jag älskar
Är du rädd för blod?
nej, eller jag gillar det ju inte men..
Saltar du på maten?
oftast
Gillar du att sjunga?
ja :)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?
går nv, man kan bli allt!
Anser du att du är stark?
mentalt, ja, fysiskt, i benen höhö
Brukar du sola?
blir ändå inte brun -.- men det är skönt!
Vad gör du om du får hicka?
skrattar
Röker du?
verkligen inte
Snusar du? Snusläpp?
verkligen inte
Kaffe, te eller inget?
beror på vad jag är sugen på, oftast te
Har du en besatthet?
hm nä

värsta dagen över..

helgen var bra! modellbilder igår, blev jättefina bilder :) sen kväll, lite plugg men mest johan falk.
.
upp tidigt imorse, blä. behövde dock inte pimpa för jag hade idrott, men ändå, jobbigt. idrott första lektionen, redovisade dans, mvg!! woho im good. sen samhällskunskap, bara introduktion så en timmes håla sen innan svenska. skulle skriva nån text, blev väl bra och sen hann jag tidigare buss :D loovley!
.
nu ska jag äta, duscha, packa väskan för imorgon och fixa fram kläder för jag börjar tidigt..och har biologiprov! gah det kommer gå som det går.

haiti

Staden kan inte tömmas på död ' tittade precis på bildspelet. det är hemskt, jag vill inte tänka på det. men jag tvingar mig själv, försöker förstå. varför händer sånt här? varför, varför, varför?
.
I'll take you by the hand
And I'll show you a world that you can understand
This life is filled with hurt
When happiness doesn't work
Trust me and take my hand

hometown : helsingborg

så fort vi kom till malmö så började dagen gå utför, så snart vi kom tillbaka till hbg gick allt som vi ville. malmö är för noobar.
.
imorgon ska jag leka modell med annette och lisfis i hbg, men nu ska jag skala morötter. morötter, dipp och brottskod försvunnen är det enda jag behöver denna lördagskväll!

vilse i skogen, irrar jag omkring

huhuh. eller nåt. dagen idag var meningslös!! första lektionen inställt, håla i 2,5 timmar, sen franska och där gjorde jag fyra uppgifter i boken. lovely att jag är borta sex timmar för fyra uppgifter i en sketen franskabok. det enda som piggade upp mig var lunch med bror + flickvän på haket. (!!)
.
kom hem, gav mig genast ut på promenad med emi. vi tog en ny runda, ut i skogen mellan eket och öa, och ja, vi gick vilse. och det blev mörkare och mörkare. och vi gick bara omkring, och tappade bort oss. men tillslut hittade vi ut till e4an och där hämtade mami upp oss, slutet gott allting gott :))
.
och nu sitter jag här. ska till malmö imorgon men det är lite tjabb med det verkar det som. blir det inte malmö så åker jag till hbg och shoppar istället. awesome.

pyjamas är underskattat!

Min mamma känner mig, för när hon hämtade mig i hbg sa hon att hon köpt present åt mig, och jag fick en sån, riktig skjortpyjamas! riktigt mysigt :D haha, låter heltöntigt men som sagt, pyjamas är underskattat! Fick en bodylotion också, från body shop, som luktar megagott! så har nu smörjt in mig och sitter och myyyser haha :P
.
tittade ju på stjärnor idag, i danmark, coooolt! Såg mars också, haha :D sen hem, en sväng inom driven (jag tog sallad :O ) im proud of myself. haha. detta nyttiga livet går faktiskt riktigt bra hittills :)) nej, nu ska jag sova. puss!
.
min älskade pyjamas, haha!

yesterday is history, today is today

om igår var en fuldag, ska det minsann bli en snyggdag idag :)) fast en bekväm snyggdag för vi ska gå 4 km som pp, gah! inte mina stövlar då alltså! ska nämligen på studiebesök på ett stjärnobservatorie i helsingör, hoppas det blir stjärnklart ikväll! innan dess ska jag hinna med några lektioner och sen blir det middag på mezo med favorittjejerna innan vi tar båten över :) nej, nu ska jag hoppa in i duschen!
.
ps jag lever fortfarande på mitt mattebetyg. och kommer göra det länge. ibland förvånar man sig själv :O :D

fuldag, check

Imorse när jag vaknade kände jag direkt att jag inte orkade duscha. och inte sminka mig. och inte matcha ihop nåt snyggt att ha på mig. och inte åka till skolan alls. men det gjorde jag! Dock med slarvig, ful knut för att dölja det skitiga håret, pyttelite mascara så jag skulle se vaken ut, sköna slappejeans och en stor kofta.
.
kändes bara mysko. liksom, jag är alltid så fixad när jag är i skolan, det bara är så? jensen here i come liksom. Nej men, knäppt att man ska behöva klä sig på ett visst sätt för en skola, men aja, sanningen är hård men den är sann. kände mig iaf helt fel idag fast det var lätt värt det, för jag hade ingen ork. annars brukar jag tycka det är kul att fixa mig och så på morgonen :) äsch, nu blev det bara en massa pladder, haha.
.
aja, kom till skolan, min mattelärare berättade att jag hade fått mvg i matte a, och på nationella :D :D :D WOHO! gud som jag oroat mig för det där sabla mattebetyget! Men det gick ju :D ville bara krama honom, haha, men det gjorde jag inte, som tur var XD
.
och på idrotten fick jag veta att jag har mvg i halvtidsresultat, riktigt skönt det med :D så fuldagen blev till en riktigt lycklig dag! nej, nu ska jag ut med emma. puss
.
lycklig, ful lisa! :D

as long as it is free

hmm, imorse var det riktigt tungt att gå upp vid halv sex snåret. men, upp kom jag och med bussen också. jag har kommit på ett problem jag måste lösa, finns det ögondroppar för torra ögon :O? för jag har alltid så himla ont i ögonen när jag vaknar :( just nu är jag torr överallt fastän jag smörjer och smörjer (okej, där ljög jag, ganska rejält xD)
.
hade en lektion idag, sprang ett ärende på h&m och sen köpte jag sushi, hemma vid tolv, lovely. fixade hund, städade och grejjade hos kaniner sen tog det lugnt ett tag och promenerade sedan med hund och syster :)) sen fick jag infall och lagade mat åt familjen, haha. citronpasta blev det, mums! Nu ska jag sova, men först får ni en lista!
.
DAGENS VILL HA: CHOKLAD! knaprade på vindruvor istället haha
DAGENS KLÄDSEL: leggings, stövlar, skjorttunika 
DAGENS SMINK: foundation, mascara, rouge och läppglans
DAGENS FRISYR: plattat, senare slarvig knut
DAGENS HÄNDELSE: hm, ny elev i klassen? nej jag vet inte
DAGENS LÅT: the time is now, som alla andra dagar haha
DAGENS PLANER: dagen är slut, så sova?
DAGENS SAKNAD: ff, like always. fast det är typ inte saknad, eller jo, men ah
DAGENS DUMMASTE: haha, på biologin kom det ju lite osmarta kommentarer 
DAGENS SJUKA: EKSEM!
DAGENS DROG: hand/ansiktskräm!
DAGENS ROLIGASTE: inte hänt något direkt roligt idag? jooo! www.felsms.com haha äkta humor 
DAGENS FAVORIT: villsi
DAGENS KÖP: sushi, bh, veckorevyn
DAGENS GODIS: inget alls, 2010 here i come! 
DAGENS HUMÖR: glad :D
DAGENS ORD: haploida, recessiva, dominanta och en massa andra jobbiga biologiord

too cool for school

jobb i lördags, dryyygt som bara den. söndag, helsingborg och ängelholm, sen jobb, kul! jag stod i dtn och det hände minst sagt lustiga saker, haha. fast självklart skulle det komma busslast precis innan jag slutade -.-.
.
skola idag, MITT NYA SCHEMA SUGER! verkligen kul att komma hem sex en fredagskväll, verkligen. aja, jag överlever väl.
.
kom hem, promenad med emma och nu här. nu ska jag mata kaniner (de som är kvar :(( ) och sen csi, tidig kväll ikväll för jag tar bussen 6.30 imorgon..aja, går bara till 10 så det är ganska lugnt :))

too cool for school

jobb i lördags, dryyygt som bara den. söndag, helsingborg och ängelholm, sen jobb, kul! jag stod i dtn och det hände minst sagt lustiga saker, haha. fast självklart skulle det komma busslast precis innan jag slutade -.-.
.
skola idag, MITT NYA SCHEMA SUGER! verkligen kul att komma hem sex en fredagskväll, verkligen. aja, jag överlever väl.
.
kom hem, promenad med emma och nu här. nu ska jag mata kaniner (de som är kvar :(( ) och sen csi, tidig kväll ikväll för jag tar bussen 6.30 imorgon..aja, går bara till 10 så det är ganska lugnt :))

the time is now

tråkdag. Skulle sovit hos fis igårkväll, men insåg sedan att det var lättare att åka hem på kvällen, så då slutade det med att jag, emi och aned fick tränga in oss på ett säte, haha. aja, hem kom vi :D
.
tittade lite film med syster och becka, fast gav upp ganska direkt och somnade istället, skönt :)) upp vid tio, frukost och lite tvslapp. städade rummet (den du emi!!!) och tog sedan med mig vovven ut i det härliga vädret :D
.
hemma igen och då dammsög jag -.- blä, det är verkligen tråkigt. jag ska bli rik och ha städerska när jag blir stor! aja, nu svamlar jag bara, ska hoppa in i duschen och sen stryka jobbskjortan innan jag är redo för ett arbetspass på donken -.-

el stockholmo

Back in town igen :)) Resan upp gick bra, vi fick med oss allt bagage och sånt haha.
.
Till mässan i massiva snöfall, men fram kom vi. Fixade kaniner och sen iväg till frida.
.
Blabla, orkar inte babbla om varje dag men vi hade det trevlig, kallt!! (-15!!!) och josif tog hem alltihopa :D duktig grabb. Hemresan var inte så smidig, vi blev försenade -.- men hem kom jag! och då kom bästaste ff, kärlek. hade ju inte träffat de på över en vecka, typ katastrof, haha.
.
Nej, nu ska jag och emi ut och promenera :)

leave

hejdå örkelljunga, hej stockholm. hemma igen den sjunde :))

but just one night couldn't be so wrong

nyår igår, mycket trevligt. kan skrivas massor om kvällen och natten men jag är trött så jag skriver bara att det var bra! :D
.
upp tidigt idag (varför då?) jobbade inte förrens halv fem. usch, drygt att jobba när jag hade sovit typ fyra timmar? skönt att sluta vill jag lova!
.
imorgon drar jag till huvudstaden. inte packat än, men det löser sig imorgon. puss.

RSS 2.0