here comes the sun

typ sekunderna efter jag hade postat senaste inlägget levererades kvällsplanerna till mig :D så om ungefär en timme sätter jag mig på bussen mot hbg för att titta på shutter island med trevligt folk :D
.
hatar regnet! jag och emma blev dyngsura efter ungefär två minuters promenad, och rundan tog en timme...AH. dom enda som är ute i sådant väder är hundägare och deras kompisar som blivit övertalade till att följa med konstaterade vi..
.
sen hem, blev ingen löptur för jag ville inte bli dyngsur igen -.- nu kom jag precis från duschen och ska sminka mig och klä på mig och sen hbg :)))

LOOOOOV

det är såhääääääääääääääääär skönt x100000 med lov :D
.
match i onsdags, gick bra fast dåligt, haha. knät spökade lite i slutet så jag gick av, ville inte paja det på en träningsmatch -.- sen hem, spurtade som sören på cykel (mjölksyra!!!) för att jag skulle hinna se slutet av greys, och det gjorde jag :D
.
torsdags då, finfint väder och seg mattelektion. på kvällen promenerade jag och emi (as usual) och sen tidigt i säng, fredag upp tidigt, frukost på EH och sen till skolan för att fixa inför mysdag. mysdag, franskaprov (gick crap!!) och sen sushilunch med la famille. Shopping på stan, blev vårjacka, löpkläder och en tunika rikare (y).
.
sen igår var helt oplanerat och lfjgrdfjgnwla och människor kom inte och mitt ordningssinne var på väg att bryta ihop!! AHHHHHHHHHH men det löste sig tillslut och det blev en trevlig kväll :) nuuu ska emma komma hitåt så ska vi gå på lunchpromenad med vovvsi. sen tänkte jag kanske springa en runda och ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer.

sunshine!

solen skiner, det är varmt ute och jag slutade tidigt idag. livet kan liksom inte vara bättre!
.
tränade igår, gick kasst. meeen, därför går det säkert bra på matchen idag :D nu ska jag byta om lite och ge mig ut i det underbara vädret med vovve och solbrillor. sen lite franskaplugg och ännu senare iväg till match, see ya! :)

GRATTIS EKI

efter senaste blogginlägget drog jag mig bort till emma, väl där så gjorde vi inte så mycket speciellt, haha. JO!! jag läste hennes gamla dagböcker, HAHAHAHHA. (okej förlåt emma men jag vet att du skrattar åt det själv och du vet att jag älskar dig :D) sen åt vi och sen moppade jag hem :)
.
igår, bra dag, fast jobbig. prov på idrotten, löjligt enkelt = mvg. sen samhälle, politisk debattförberedelse, lite drygt men ändå intressant :) sen svenska, jag höll ett tal om kloaker, hahah. aja, lite humor har väl aldrig skadat?
.
idag, tidig regnig, äcklig morgon! dock blev dagen bra tillslut och trots elevrådsmöte hann jag med tidig buss hem till älskade vovven :) gick en halvmil och sen pluggade franska. eller ja. försökte plugga franska. sex and the city var mycket intressantare. men eftersom jag är en talang au naturel i franska (ööööhrm jaaaa hah) så kommer la teste gå super bien! eller nåt. nu ska jag trycka i mig en banan och sen cykla till träningen!

blogg it

vaknade lycklig imorse, solen sken och fåglarna kvittrade :D (klyschigt ja, haha), tog en kort löptur genom byn till furulund för att hämta en kvarglömd cykel *oops*, hem ut med vovve, äta frukost (det hade jag glömt..) och sen övningsköra :D woho det är så sjukt kul! läskigt, men superroligt!!
.
hem, en sväng till äjnelie my love för att sedan luncha på donken, glamoröst, javisst! efter happy meal och historiaplugg bar det så av hemåt, premiärtur på moppe :D kändes helt ovant att köra först, men det var skoj haha.
.
nuuuu ska jag ta ut älsklingsvills och sen ska jag till nolifern emma som tydligen har det jättetråkigt och dött, haha ;)

wait til you see my smile

åh, mysdag! är hemma med la famille idag, och det är verkligen mysigt :)) först, övningskörning :D åh, så sjukt kul! lite panik sådär, och jobbigt med koppling, gas, växel och broms men det gick super!!! åhh, ska ut imorgon igen haha.
.
sen så handlade jag och mamma, träffade på m också, trevligttrevligt. syster lagade mat medans jag och papi tittade på fotboll. nu tänkte jag kolla på greys och inför kvällens millenniumfilm så har vi laddat upp med frukt, choklad, chips och dipp :D

heeelg

bra dag igår, inget plugg behövdes och det gillas starkt! imorse hade jag utvsamtal kl 10.00, 10.07 var jag klar och nästa lektion började 13.35, looovley!! så jag gick lite på stan, åt lunch och fikade på espresso house. all by myself :( lite trist, eller mycket trist faktiskt!
.
sen har alla småsaker gått fel :( det blev rött på alla trafikljus hela tiden, och massa sånt, pricken över i:t var när jag tappade en burk hårinpackning i duschen nyss :@ juste! ramlade i äcklig grussörja på fotbollen med, gah.
.
imorgon blir en bra dag :D först kort skoldag, sen systers fotoutställning. sen middag på någon restaurang med nästan hela familjen :) nu ska jag måla naglarna rosa, väldigt olikt mig! men det passar till klänningen jag ska ha imorgon, haha.

aktivt

bloggen har inte varit prio ett som vanligt, och jag har heller inte haft så mycket att skriva om?
.
idag, skola som vanligt. sega lektioner. hade glömt mobilen hemma också, så var helt handikappad :O hem på en stekhet, kvav buss så det kändes nästan som en varm sommardag (längtar!). emi gjorde sällskap, så trevligt var det iallafall :D
.
kom hem, var sjukligt trött så jag tog en powernap. dock envisades en ek att väcka mig hela tiden?! sen ut med vovve, middag och promenad med emma. sen greys, åh älska! nu här, och sova. börjar halv två imorgon, men utvsamtal kl 10. höhö.

trött, tom, förvirrad, you named it.

donkenpass 8.30-16 idag. älska livet. men det gick fort och jag stod mest i dtn, skönt :))
.
kom hem, och ja. nu ska jag städa bort mina sorger och sedan promenera bort dem med emma. jag har världens finaste vänner.

okejokej

blogg har inte varit prio ett, för det har skolarbete varit! uscha. rolig träning igår, ahh då visste jag varför jag älskar fotboll :D jobbig skoldag idag, med två redovisningar. men det gick bra och jag kände mig säker :))
.
jag och emma lagade middag ikväll, och sen joinade stina. nu har dom åkt hem och jag tänkte faktiskt sova, ska tävla imorgon :D

flyt

ahh jag har flyt just nu :D skolan går som på rääääls och jag är lycklig :D
.
lördagskvällen spenderades med trevliga människor, sen hände lite oväntade saker men thats life :)) frukost på donken sen på söndagen och lite sånt allmänt slapp.
.
igår, inte så ansträngande. eller jo, för jag var jättetrött efter helgen. men det gick bra. idag fick vi tillbaka prov och inlämning och det var därför jag blev så lycklig. finns inget bättre när det gått bra när man tror att det gått jättedåligt :O nu ska jag promenera med vovven och sen träna.

JAAAA :D

Denna veckan är över :D i dit it!! höll på att bryta ihop mitt i, men jag grejade det, woho! dock med vetskapen om att det alldeles säkert kommer fler sådana här veckor innan sommaren.. aja, denna är över och det är jag hemskt glad för!
.
igår kom ella hit, och vi skrev arbete som besatta. drygt en timme före deadline var vi klara :D så skönt. vi tog en promenad, tittade film och lite sånt.
.
idag har jag hittills hunnit ut på promenad med emma, och nu film med syster. får se vad resten av dagen bjuder på :))

kaos

är det meningen att det ska vara såhär? denna veckan är det så sjukt mycket som ska hinnas med så jag bara vill spy på allt. har försökt dela upp allt skolarbete men det går ju inte ihop någonstans :( fick skriva en analys i bilen idag, får plugga matte på bussen imorgon, plugga demokrati (och missa träning :( ) på tors och stressa och skriva diskussionsuppgift innan deadline kl 22 på fre. kul fredagskväll! matten har jag mest panik över. visserligen det första matte b-provet men ändå.. + att mitt rum är jättestökigt och äckligt, men det hinner jag ju inte göra något åt, det är underbart härligt väder, men jag hinner inte njuta av det på långa härliga promenader (förlåt vovvsi) och sen är allt annat bara "#€"!%&/"@ men det orkar jag inte gå in på nu.
.
tur att man har greys som en räddare i nöden lite då och då. over and out!

and forever you will shine

tycker ek sköter uppdatering utmärkt :D denna veckan har jag sjukt mkt i skolan + en massa annat utanför skolan så bloggen är inte direkt prio ett nu..nu, borsta tänder och sen bums i säng!

ek här!

det är stina ek herself som bloggar här idag!

måste börja med att berätta att skogis har världens noobigaste lösenord HAHA. men ja. jag är duktig och har pluggat färdigt, och så är jag lycklig och så skiner solen. och skog är nöjd med sig själv för hon tycker att hennes lösenord är svårt att knäcka.

just nu ligger jag på golvet på (adresscensur :O) i växjö och har fötterna i fönsterkarmen (jag solar dom, det är skönt). himlen är JÄTTEBLÅ och ibland flyger de förbi små moln.

jag vet inte vad skog sysslar med idag (förmodligen analyserar hon tarmsystemet hos små djur i havet eller något liknande), så jag tänker berätta om min dag istället. (!!!) jag vaknade, var jättetrött, kollade ut, sol, glad, gick till skolan, slutade tidigt, handlade, diskade (man måste göra sånt om man bor själv -.-), pluggade en sväng och nu ligger jag här och räknar ner (nej, men det lät bra) till baletten med FIG idag. HAHA.

nej nu är jag hungrig så jag tackar för mej och avslutar med en just-nu-bild eftersom det är tradition på denna bloggen.




fortsätt simma!


back in business

kollade osfinal i hockey igår. vilket betydde att jag fick ca fem timmars sömn inatt. skoldagen var tung! först bodypump på idrotten, svettades som en gris pga förkylningen -.- men det var riktigt kul :D
.
dagen fortsatte med samhälle och svenska, var lite lagomt trött där på slutet, äntligen buss hem och nu sitter jag här. tänkte ta ut vovven och sen tv. i säng tidigt! haha, en kul sak jag hittade på mitt tangentbord idag :D tadaaa !
.
en liten lista. visste du..
att jag vill - att det ska vara sommarlov
att jag har - världens bästa vänner
att jag lyssnar mycket på -
musik? haha, nej men väldigt blandat
att jag funderar på - vilken runda jag ska ta med hunden
att jag pratar - föööör mycket
att jag inte gillar – folk som är totalt inkompetenta och soltorkade tomater
att min första riktiga kyss – hihi, sött.
att jag avskyr när folk snackar -
om sånt dom absolut inte har någon aning om.
att kärlek är – svårt
att jag gillar –
att gå på en väg i vårsolen, känna gruset knastra under fötterna och vara lycklig.
att jag alltid kommer att –
pressa mig själv till det yttersta. that's me..
att jag är förälskad i – sommarkvällar
att sist jag grät var –
igår
att min mobiltelefon är –
snygg snygg snygg
att när jag vaknar på morgonen – ligger jag alltid kvar liiite för länge
att innan jag går och lägger mig –
känner på dörren att den är låst (tre ggr, haha) säger "godnatt världens bästa ville", lägger huvudet på kudden och slocknar direkt
att idag har jag – diskuterat politik
att jag just nu tänker på -
hur gott det skulle vara med vitlöksbröd, haha
att i kväll ska jag - titta outsiders, sen soooova :D
att i morgon kommer jag –
debattera om genteknik och förhoppningsvis förstå matten
att jag hoppas – att det blir vår!!
att jag verkligen vill- att sommaren -10 ska bli som sommaren -09

RSS 2.0