jaha

okej, uppdateringen suger när det är sommar och fint ute. men vem vill sitta inne när det är 25 grader i skuggan? INTE JAG. nu har jag precis stekt pannkakor (mums) och nu ska jag ta cykeln upp till donken och fixa tidbyte.

ojoj

har glömt bort bloggen lite såhär i sommarlovshysterin.
.
saker jag ogillar! 1: folk som tatuerar in sina egna namn, HALLÅ tror ni att ni glömmer vad ni heter?! 2: folk som direkt blir jäääättekäääära och ska hålla ihop för eviiiiiiigt! de talar gärna om det i tid och otid för alla. TROR DE ATT VI BRYR OSS? helt rätt, nej. 3: volvokillar som tror att dom är jättecoola i en volvo 240 eller vad det nu heter och kör runt som fån. skaffa en fin bil så kaaaanske jag blir imponerad.
.
men det allra allra värsta. 4: fega människor. fy f*n vad besviken jag blev på dig. det var inte ens mitt steg att ta, men jag som är den som blev trampad på, tog steget. trodde faktiskt på dig. så fel jag hade.

sista veckan

måndag, endast lekar och jag fick pris på samhälle, haha, ett kunskapsäpple! Sedan svenska, fick skriva i lärarens 'mina elever'-bok. tiiisdag, biologi, betygssnack och film, sen matte, pluggade som sören inför provet, men efter en timme bestämde läraren att vi inte behövde ha prov = (y)(y)(y).
.
sprang några ärenden på stan, hem, sen tillbaka till stan för FEEEEEST! helt okej :) man upptäcker nya sidor av sina klasskompisar varenda dag, höhö. hem på natten, käk på donken, MUMS! sen sova.
.
igår, rebeckas student! otroligt roligt, blev hem till dom sen innan jag pyste iväg till ek. vi käkade ben&jerrys och bilar medans vi tittade på greys. skulle dygna, kastade dock in handduken. var nåt så otroligt trött på tåget till hbg imorse, men kunde inte sova :( väl i skolan, frukost och fika med klassen innan väla. fixade en grej till syster :D
.
väl hemma, sov i två timmar och vaknade och trodde det var fredagsmorgon, haha. hundpromenad, mat och nu här. måste städa mitt rum, sen ska jag duscha, måla naglar, raka benen, fixa brännan, peela och allt vad det heter. taggar för sommarlov nu :D :D
.

Åren kommer och går, men minnena består.

Nu har ett år av gymnasiet gått, nedan följer en lista av saker jag åstadkommit/minns/vill berätta/hatar osv osv under första året :)

 

-       hade en överlag trevlig höst. Dock ett litet vanligt höstdepp, men det hör ju till

-       insåg fördelarna med att åka buss 10 timmar i veckan

-       insåg strax därefter nackdelarna med att åka buss 10 timmar i veckan

-       saknade min gamla klass

-       men älskar nu min nya

-       besökte kungs ett par gånger när abstinensen blev för stor

-       slösade, men njöt, en massa pengar på espresso house

-       stina flyttade till växjö L

-       men det gjorde att vi fick upptäcka den stan med :D

-       tittade på syster när hon var fin inför balen, och funderade hårt på hennes studentpresent

-       insåg att det kommer bli tomt utan henne här hemma

-       satte mvg i samtliga kurser!!!!

-       Bestämde mig för att bli läkare

-       Hade komplex över bleka ben, men upptäckte bus på nytt

-       Slet många timmar på donken

-       Och många timmar i skolan

-       Fick mitt första g på ett prov, fast det fick alla för läraren var lite rolig

-       Hejade fram josif när han kom trea på sitt tredje sm

-       BÖRJADE ÖVNINGSKÖRA (och körde in i en husgavel)

-       Gick helt över till damlaget, mesig flickfotboll är nu ett minne blott

-       Stekte pannkakor för första gången i mitt liv

-       Och självklart mycket, mycket mer :D


JAAAA

två mördarpass, 10.30-17 och 8-17 på kära donken är nu avklarade och en viss lisa är leeeeeeedig till juli!!! okej, inga schemalagda tider iaf, höhö. fick stå i dtn båda dagarna, så det var rätt lugnt. dock tvåan (ge ut mat) men vi var två st där och hade värsta powersamarbete :D woho man blir så glad när det flyter.
.
nu taggar jag tusan för sista veckan. måndag, endast myslektioner. tisdag, plugga matte och sen FEST på kvällen :D wohoooo! onsdag, ledig, ska fira beckas student, torsdag, matteprov = döööö och fredag AVSLUTNING! sommarlov here i come!

bra dag

trots morgonens missöde blev det en väldigt bra dag :D betygssamtal, fick mvg i svenska, samhälle och franska (y) sen slutade jag halv elva, var hemma tolv, köpte b&j och jordgubbar, cyklade hem, promenerade två timmar i shorts och linne (:D) med syster och vovve, köpte en ny bil med pappa (:O :O) hade picknick på roddstationen, övningskörde, kollade match och nu sitter jag och käkar jordgubbarna :D tänkte faktiskt gå och lägga mig snart, jobbar hela helgen och har hunden tidigt imorgon.
.
svenska jordgubbar är meningen med livet

all good thing comes to an end

ända sedan jag satte mig på bussen imorse halv sju, längtade jag efter en mocha latte från espresso house, glädjen över den blev dock kortvarig..
.

SUMMER

22° varmt hemma, UNDERBART! mindre underbart att jag varit sjuk idag. lite feber imorse, hostade typ ut mina lungor inatt, och megaont i halsen. meeeen, efter en dag i solen är det så mycket bättre :D
.
började dagen med att steka pannkakor för första gången i mitt liv. lovely och nu funderar jag på att göra det till kvällsmat med? sedan lite allmänt tvslapp innan det blev kycklingsallad och vovvepromenad. blev ute i två timmar, träffade mamma nere på byn och fikade wienerbröd med jordgubbar, MUMS!
.
sen hem, och nu sedan typ två timmar tillbaka ligger jag på gräsmattan och steker samtidigt som jag skriver lite på ett skolarbete. nu ska jag se om det blir några pannkakor och om en stund kommer fis och ger mig helkroppsmassage, mina vänner är inte helt fel!

med fötterna i en plastpåse

idaaag har varit en bra dag trots typ tre timmars sömn på grund av hosta inatt.. efter skolan lunchade jag med classmates, gick en runda själv på stan och mötte sedan upp emi. sooooom jag shoppade! en tunika, en blus, ett linne, en t-shirt, ett armband, två par solglasögon och en typ kajalpenna (y) toppen!
.
hemma vid fem, mat och sen träning. nu ligger jag här och ska alldeles strax hoppa ner i duschen. desperate och cougar town ikväll!

RSS 2.0