take me as you found me

just det. jag hade ju en blogg. gått ganska precis en månad sen jag bloggade sist, en fullspäckad månad minst sagt.
.
skolan har kommit igång på allvar, uschusch säger jag bara. har aldrig någonsin längtat med tills dess när jag springer ner för kärnantrapporna i en vit klänning och känner mig fri. eller ah det vet jag ju inte om jag kommer göra, men antar det. känns dock tungt för tillfället. tvåan är MYCKET värre än ettan och den som förnekar ljuger.
.
på hälsofronten började månaden bra, men nu har jag tappat motivationen lite igen. och tiden. alltid denna tid! dessutom är min fot inte riktigt återställt sen en äcklig tackling från en dum motståndare.. aja, tiden läker alla sår. (inte alla men you get the point) annars är hälsostatusen ganska bra (känner att jag är ganska motsägelsefull här, haha) och idag sprang vi 800 m på idrotten, fick förvånansvärt bra resultat! gillas.
.
hm vad mer? fritiden som knappt existerar. plugg, plugg, plugg, jobb, plugg, jobb och däremellan kommer lite helger som KANSKE inte är fulla med plugg eller jobb redan. träffar fina vänner så ofta jag kan, men oftast blir det 'tråkiga' träffar, som igår när jag och emi pluggade tillsammans, bra att träffa pånin liksom men man kanske kunde gjort nåt trevligare? springer dock på varandra på stan lite då och då och med lite tur hinner man klämma in en 50mins-dejt på bussen :)
.
nää, har nog inte så mycket mer att säga för denna gång. nuuu blir det sova och imorgon ska jag hinna klippa/slinga håret, plugga massa matte, träna in en franskaredovisning som jag inte ens börjat skriva än, plugga inför biologiprov, GÅ I SKOLAN, kanske äta nån gång däremellan, träna på kvällen och sen stupa i säng. den som bestämde att vi skulle göra året längre och därmed kanske dagarna 3 timmar längre skulle vara ett geni i min värld. skulle verkligen behöva det denna veckan. aja, hörs när vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0